Fiecare familie isi doreste un camin propriu care sa ofere relaxare, confort si siguranta. Piata imobilelor abunda de diferite oferte care sunt destinate tuturor categoriilor de clienti. Exista insa si un tip de imobile care incepe sa-si faca aparitia din ce in ce mai mult, datorita avantajelor sale multiple. Este vorba despre case structura de lemn, un tip de imobile cunoscut din cele mai vechi timpuri.

La ce firma puteti sa apelati in cazul in care va intereseaza sa aflati detalii despre case structura de lemn?

Daca doriti sa va interesati in legatura cu proiectele de case structura de lemn, va recomandam sa apelati la compania Xilopal localitatea Ghimes Faget din judetul Bacau. Aceasta a fost infiintata in anul 1994. Cu timpul, compania s-a dezvoltat, ajungand ca in prezent sa fie formata din 45 de angajati calificati, profesionisti si cu sarcini bine definite. Obiectul principal de activitate al firmei bacaunae il reprezinta construirea de cladiri civile si fabricarea materialelor necesare acestora. Ca materie prima folosita in desfasurarea lucrarilor de constructie angajatii firmei folosesc lemnul. Fabrica proprie de prelucrare a lemnului, uscarea lemnului in uscatoare speciale reprezinta avantaje care se vor resimti in bugetul dumneavoastra. In plus, puteti beneficia de proiect de la firma, care va fi facut in colaborare cu proiectanti specializati pe astfel de constructii. Pe langa case structura de lemn, compania se ocupa si de formarea adultilor in diferite domenii, producerea de materii finite din lemn, comert cu material de constructii si este unic distribuitor in Bacau de furaje Purina. Certificarile detinute (ISO 9001, ISO 14001, OHASAS 198001, SA 8000) recomanda firma Xilopal, pentru a fi partenerul de incredere al dumneavoastra.

Care este avantajul pe care il confera aceste case structura de lemn?

Daca intentionati sa va construiti o casa este bine sa va informati si cu privire la case structura de lemn. Aceste constructii prezinta numeroase avantaje. Lemnul este de 6 ori mai bun izolant decat caramida si de 15 ori mai bun izolant decat betonul, scazand semnificativ costurile de intretinere din timpul iernii. Daca pentru construirea unor imobile obisnuite sunt necesare anumite conditii climatice, executarea si montarea constructiilor de lemn poate fi facuta in orice anotimp. Casele de lemn sunt recomandate pentru relaxare si ofera un confort atat aspectuos, cat si olfactiv (lemnul emana ulei de terebentina, placut mirositor). Casele de lemn sunt solutii ecologice, evitand astfel deseurile care raman in urma santierelor clasice si a deteriorarii terenului din jur, nu necesita fundatii complexe, pot fi montate in zone unde se ajunge mai greu, sunt usor de intretinut, confera rezistenta in cazul unui cutremur, iar raportul pret-calitate este unul foarte avantajos.

Cum puteti contacta aceasta companie pentru a beneficia de o oferta pentru case structura de lemn?

Pentru a intra in contact cu firma Xilopal, va invitam sa accesati site-ul- xilopal.ro. Veti gasi numerele de telefon si adresele de e-mail la diferite persoane, in functie de informatiile pe care le doriti. Acestea va vor indruma pentru ca dumneavoastra sa fiti la final pe deplin multumit de serviciile de care ati beneficiat. Nu ezitati sa apelati la Xilopal pentru detalii privind case structura de lemn.

Reclame