Cautati urgent o firma vidanjare Bucuresti serioasa si de incredere? Sunteti nemultumit de serviciile firmei de vidanjare cu care colaborati in prezent si vreti sa apelati pe viitor la alta companie? Considerati ca tarifele practica de firma vidanjare Bucuresti cu care colaborati in prezent sunt prea mari si va intereseaza sa aflati si alte oferte? Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, de fiecare data cand aveti nevoie, va recomandam sa va adresati firmei Nutu Serv Com din Bucuresti.

Nutu Serv Com- profesionalism in slujba cetatenilor

Aceasta societate, cu sediul in Bucuresti a luat fiinta pe baza unui capital integral privat si activeaza in domeniul salubritatii. Compania este specializata in lucrari de desfundare, vidanjare, decolmatare a retelelor de canalizare, preluarea apelor uzate menajre, spalari piscine etc. De serviciile sale pot beneficia atat persoanele fizice, cat si cele juridice din judetul Ilfov si din Capitala. Angajatii care lucreaza la firma Nutu Serv Com sunt calificat si pregatiti corespunzator pentru a face fata oricand celor mai dificile situatii. Aceasta firma vidanjare Bucuresti are in dotare cinci vidanje utilate corespunzator cu pompe de inalta presiune si dispune de echipamente si utilaje necesare rezolvarii oricaror probleme legate de salubritate etc. Atuurile principale ale acestei firme sunt: seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea, eficienta si dinamismul. Iata de ce, aceasta firma vidanjare Bucuresti poate constitui un partener excelent pentru dumneavoastra.

Care sunt serviciile de vidanjare pe care vi le propun cei de la Nutu Serv Com?

Aceasta firma vidanjare Bucuresti va ofera o gama foarte vasta de servicii, intre care se numara si:

– vidanjare reziuuri petroliere/menajere/grasimi

– vidanjare separatoare spalatorii auto

Daca aveti nevoie de servicii de vidanjare ecologica, trebuie sa stiti ca lucrarile respective vor fi efectuate cu autovidanje sau autovidanje la care se adauga furtune ecologice, pompa vacuum. Ulterior, deversarea materiilor lichide va fi facuta numai in anumite puncte de descarcerare care sunt stabilite de SC ANB S.A.

Pentru servicii de vidanjare grasimi se vor utiliza autovidanje, iar materiile solide colectate, cum ar fi grasimi vegetale sau animale se vor transporta la SC Protan S.A. din Bucuresti, pentru a fi neutralizate. Pentru a fi siguri ca veti beneficia de servicii profesionale la cel mai bun raport pret-calitate, solutia ideala este sa luati legatura cu firma Nutu Serv Com, o firma vidanjare Bucuresti care pune pe primul loc necesitatile clientilor.

Contactati-i cu incredere pe cei de la aceasta firma vidanjare Bucuresti si nu veti regreta

Angajatii acestei companii va stau la dispozitie pentru a le solicita sprijinul atunci cand aveti nevoie. Pentru a lua legatura cu acestia puteti folosi adresa de e-mail sau numarul de telefon care apar la rubrica Contact, pe site-ul orasulcurat.ro. Daca aveti timp liber la dispozitie sau va aflati in trecere prin zona, puteti sa mergeti direct la sediul companiei, situat la adresa: Aleea Banu Udrea, nr 12, sectorul 3. Nu aveti de ce sa va mai faceti griji, deoarece acum ati gasit in sfarsit o firma vidanjare Bucuresti serioasa, care merita increderea si banii dumneavoastra. Nu mai pierdeti timpul si contactati echipa Nutu Serv Com.

Reclame