In cazul in care va aflati in situatia dureroasa in care trebuie sa aduceti din strainatate trupul neinsufletit al unei persoane dragi, cel mai indicat este sa apelati la o firma de pompe funebre, specializata in transport funerar international.

 

La ce firma puteti sa apelati pentru asigurarea unui transport funerar international?

 

Pe piata din tara noastra sunt mai multe companii care ofera servicii funerare. Insa nu toate ofera si transport funerar international, ele ocupandu-se doar de cazurile din orasul sau regiunea respectiva. Cei interesati de asigurarea rapida a unui transport funerar international pot sa apeleze cu incredere la firma Solomon Servicii Funerare din orasul Sighisoara, judetul Mures. Aceasta este o companie care in momentele grele pricinuite de pierderea unei persoane dragi va fi alaturi de dumneavoastra oferindu-va gama lor complexa de servicii funerare. Cei peste 10 ani de experienta sunt dovada faptului ca veti beneficia de tot ceea ce presupune o inmormantare, cu profesionalism, promptitudine si respect.

De ce ar trebui sa apelati la aceasta firma daca aveti nevoie de transport funerar international?

Va recomandam sa apelati cu incredere la compania Solomon pentru transport funerar international din mai multe motive. Experienta de peste un deceniu constituie un prim avantaj, fiind dovada ca veti avea parte de servicii de calitate. Mai mult decat atat, puteti alege modelul de sicriu dorit, in functie de buget si de preferinte si sa stabiliti detaliile pentru ceremonie. Serviciile oferite de firma Solomon sunt oferite non-stop, putand apela oricand aveti nevoie. Firma dispune si de o casa funerara unde puteti comemora persoana pierduta alaturi de prieteni si rude. In plus, in cazul in care trebuie sa repatriati persoana respectiva, Solomon se poate ocupa de acest lucru, fiind o firma autorizata si calificata in transport funerar international.

Ce presupune un transport funerar international?

Cand ne referim la transport funerar international trebuie sa stim ca acesta presupune anumite reguli care trebuie respectate, documente speciale si firme autorizate care sa faca acest lucru. Firmele locale ofera doar transportul persoanei decedate de la domiciliu sau de la spital la sediul companiei, apoi la capela unde se oficiaza serviciul de inmormantare si apoi spre cimitir. Insa cel international presupune aducerea persoanei decedate din afara granitelor tarii catre orasul unde va fi inmormantat. Exista si o legislatie stricta care reglementeaza acest lucru si o autoritate care urmareste respectarea ei, anume Politia Mortuara Europena. Compania Solomon beneficiaza de personal autorizat care va rezolva toate situatiile prevazute de lege si cu ajutorul autovehiculelor speciale vor asigura un transport funerar international in conditii adecvate, cu profesionalism si discretie, indiferent de localitate. Angajatii firmei pot pune la dispozitia dumneavoastra si mijloace de transport pentru persoanele care doresc sa participe la inmormantare.

Cum ii puteti contacta pe cei de la compania Solomon pentru un transport funerar international?

Compania Solomon detine doua sedii, unul in Dumbraveni si altul in Sighisoara. Puteti accesa site-ul solomnserviciifunerare.ro si veti gasi adresele sediilor, numerele de telefon si adresa de e-mail, prin intermediul carora reprezentantii companiei sunt la dispozitia dumneavoastra, pentru a va fi alaturi in momentele grele din viata dumneavoastra. Nu uitati ca pentru transport funerar international, puteti conta pe firma Solomon.