mobila-bucatarie-la-comanda

Un loc pe care il imparti cu cei dragi si iti reflecta stilul de viata si personalitatea, este bucataria. Pentru ca timpul pe care d-voastra il petreceti gatind, sa fie cit mai placut, este nevoie de un mobilier, care sa va simplifice munca. Practicabilitatea unui mobilier de bucatarie se atinge daca totul se afla la imdemana, deoarece se simplifica munca, iar efortul depus se reduce semnificativ. Doriti sa aveti o bucatarie moderna, care sa va incante privirea prin designul unic si elegant, iar cele deja existente in comert nu va aranjeaza, va vine in ajutor Rebel Furniture, pentru ca specialistii nostri impreuna cu clientul sa creeze o mobila bucatarie la comanda speciala pentru nevoile si gusturile d-voastra, primitoare si calduroasa pentru prieteni.

Mobila bucatarie la comanda – investitie placuta

Investitia intr-o bucatarie noua este un eveniment ce produce o schimbare in locuinta. Pentru ca activitatea in acest colt al domiciliului d-voastra sa fie o placere, este nevoie ca mobilierul sa reziste unui ritm intens de folosire, iar spatiul sa fie utilizat la capacitatea sa totala. Alegeti materialul si culoarea pentru ca mobila bucatarie la comanda sa completeze perfect imaginea de ansamblu al apartamentului, care este un lucru foarte important. Pe parcurs in faza de proiectare Rebel Furniture va avea grija, ca mobilierul sa fie conceput in asa fel, ca sa corespunda tuturor cerintelor, indiferent ca veti servi masa cu familia, sau veti savura cafeaua de dimineata. Toate accesoriile inglobate in mobilier, vor fi de buna calitate si rezistente ritmului intens de folosire.

Mobila bucatarie la comanda – mobila pe gustul tau

Amenajarea unei bucatarii cu un mobilier corespunzator, ofera nu numai o imagine placuta, dar si confort. O importanta mare in domeniul mobilei la comanda este dorinta clientului, pentru a crea interioare personalizate. Daca doriti mobila bucatarie la comanda insa nu aveti idei, va punem la dispozitie un personal calificat, care vor face masurari, si va vor propune cateva variante de imbinare a designurilor exclusive cu planurile si schitele d-voastra. In acelasi timp se va tine cont ca o bucatarie trebuie sa fie practica, confortabila, luminoasa, sa-ti ofere posibilitatea de a te misca in voie.

Mobila bucatarie la comanda realizata de Rebel Furniture

Deoarece cea mai mare parte de timp o petrecem la bucatarie, bineinteles ea este si piesa de rezistenta intr-o casa. Rebel Furniture, pune in calcul acest factor si proiecteaza mobila bucatarie la comanda cu un grad maxim de economie, optimizand spatiul existent cat mai eficient posibil. Pentru a oferi mobilei durabilitate crescuta in timp, se vor folosi accesorii cu feronerii de calitate. Toate spatiile de gatit si de depozitare necesare, sunt oferite de cromatica si  linia stilistica accentuata stilului modern  al mobilei de bucatarie. Intretinerea usoara fara mofturi deosebite, rezistenta la caldura si socuri mecanice, impermeabilitatea, sunt si vor fi caracteristicile principale ale unei bucatarii realizate de firma noastra la comanda clientului in functie de preferinta, necesitati si buget, noi fiind cei mai buni specialisti va vom indeplini visele.

Anunțuri