Activitatea de transport marfa este una foarte diversificata. Fiecare domeniu este dependent de acest serviciu, el asigurand atat importul cat si exportul produselor. Datorita implicatiilor care au loc, acest domeniu necesita cateva elemente specifice.

Ce presupune activitatea de transport marfa?

Activitatea de transport marfa nu poate fi efectuata de catre oricine si in orice conditii. Compania care are acest domeniu de activitate trebuie sa detina licenta de transport obtinuta de la ARR. In plus, soferii trebuie sa fie atestati profesional de catre minister, urmand cursurile de pregatire si promovand examenul de final. Vehiculele de transport marfa sunt obligate sa fie dotate cu aparat de control (tahograf) si limitator de viteza. Marfa trebuie insotita de documentatia necesara legislatiei din tara si strainatate. Asadar, in cazul in care doriti sa apelati la o companie care sa va transporte marfa este bine sa va informati cu privire la aceste aspecte, pentru a fi siguri ca totul se desfasoara conform legii si in deplina siguranta.

La ce companie puteti sa apelati pentru transport marfa?

Pentru transport marfa, cea mai indicata firma care va ofera calitate si profesionalism este firma Elbacor Trading. Aceasta a fost infiintata in anul 1999 in Craiova, avand capital romanesc, integral privat, axandu-se de la inceput in domeniul transporturilor. Firma reprezinta un partener de incredere care va pot oferi cele mai eficiente si rentabile solutii. Experienta este cartea de vizita a acestei firme. La aceasta firma puteti apela in cazul in care doriti transport marfa, A. D. R., transport utilaje, transport agabaritic, asistenta tehnica sau masina tehnica de insotire.

 

In ce consta un transport marfa oferit de aceasta companie din Craiova?

 

Elbacor Trading vine in intampinarea clientilor sai cu servicii de transport marfa pe teritoriul Romaniei, dar si in Europa, in conditii de siguranta, intr-un timp scurt si la preturi avantajoase. Compania dispune de autocamioane cu prelata  de 20-22 tone, ce pot fi folosite la incarcari si descarcari laterale, cu tavan decopertabil. Compania dispune si de autocamioane carosate, cu si fara obloane de 20-24 tone, ce se preteaza la transportul materialelor de constructii pentru lucrari publice si de infrastructura.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la compania BC Trans pentru a beneficia de transport marfa?

Compania BC Trans reprezinta partenerul dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de  transport marfa. Pentru mai multe informatii privind activitatea si serviciile oferite, va invitam sa accesati site-ul transportagabariticcraiova.ro. La sectiunea Contact aveti la dispozitie datele de identificare ale companiei, numarul de telefon si adresa de e-mail. De asemenea, aveti posibilitatea sa le transmiteti intrebarile si cererile dumneavoastra si prin intermediul site-ului, completand rubricile necesare. In cel mai scurt timp, veti primi raspunsul la solicitarile duneavoastra. Galeriile foto de pe site sunt mai valoroase decat mii de cuvinte. Lunga lista de parteneri care se regaseste pe site este si ea o dovada a calitatii transporturilor pe care le efectueaza. Alegeti sa solicitati sprijinul firmei craiovene pentru a fi siguri ca orice transport marfa efectuat va fi unul sigur si marfa dumeavoastra va ajunge la timp la destinatia stabilita.

Reclame