In domeniul in care iti desfasori activitatea iti sunt necesare o serie de scule aschietoare? Sunt ideale pentru prelucrarea metalului si sunt deosebit de practice. Pentru a beneficia de produse de calitate superioara raportate la preturi accesibile apeleaza la ofertele companiei Tooltech International.

Scule aschietoare pentru industria prelucratoare doar la Tooltech International

Pentru prelucrarea moderna a metalului sunt necesare scule performante. Acestea au rolul de a simplifica intreg procesul de prelucrare. Tooltech International iti vine in ajutor cu produse profesionale sub forma unor scule aschietoare moderne. Toate produsele promovate sunt executate respectand normele legale. In plus sculele pot fi folosite cu usurinta datorita designului practic pe care il au. Afla mai multe informatii despre sculele promovate de catre compania Tooltech International.

Suporti pentru strunjire exterioara – sunt utilizati la prelucrarea semifabricatelor indiferent de dimensiunea si forma acestora. Sistemul complet contine suporti cu prindere cu surub, cu parghie sau cu brida.

Bare pentru strunjire interioara – se gasesc in diferite formate, atat cu coada din otel cat si din carbura, cu gauri pentru circulatia lichidului de racire.

Cartuse strunjire – sunt realizate pentru sculele de strunjire cu unul sau cu mai multe taisuri.

Placute amovibile din carburi metalice pentru strunjire – sunt echipamente capabile sa faca fata celor mai complexe solicitari de prelucrare. Si in acest caz sistemul complet contine placute cu prindere cu parghie, cu surub sau cu brida.

Scule pentru alezarea gaurilor cu diametre mici – din aceasta categorie fac parte diferite tipuri de scule. Sculele ISO pentru strunjire sunt ideale pentru prelucrarea gaurilor care au diametre chiar si de 1,57 mm. Seriile A / B microbare de strunjire interioara sunt ideale in industrii ca aerospatiala, auto si de utilaj greu. Quadralock™ sunt scule de inalta precizie pentru prelucrare interior, pot fi utilizate pe masini conventionale. Barele de strunjire din carbura monobloc sunt utilizate la prelucrarea otelurilor, inoxurilor, fontelor si nu numai.

Sisteme de filetare – au costuri reduse si ajuta la cresterea productivitatii.

O gama variata de scule aschietoare se gasesc la Tooltech International

Cand vorbim de Tooltech International vorbim de o companie moderna care ofera solutii practice clientilor interesati. Compania se ocupa de importul si distributia de scule aschietoare utilizate in special in industria de prelucrare a metalului. Toate sculele comercializate sunt fiabile, sunt realizate din materiale de prima clasa si au o rezistenta considerabila. Preturile sunt accesibile pentru toti clientii. Tooltech International s-a axat pe producatori de top pentru a avea garantia ca va distribui produse de inalta calitate. Clientii interesati sa descopere oferta completa sunt asteptati pe pagina virtuala tooltechromania.ro. Aici vor gasi mai multe informatii si detalii legate de oferta promovata.

Daca in domeniul in care lucrezi iti sunt necesare diferite echipamente si ustensile pentru prelucrarea eficienta a metalului atunci este cazul sa apelezi la Tooltech International. Este o companie competenta care iti ofera solutii eficiente raportate la cele mai mici preturi. Pentru a contacta echipa suna la numarul de telefon 0244.376.977 sau trimite un email la adresa office@tooltechromania.ro. Ai siguranta ce vei colabora cu o echipa responsabila si vei beneficia de cele mai rezistente scule aschietoare.

Reclame