Programul de lucru al parintilor pana spre ora 18.00 sau chiar mai tarziu, a devenit o realitate in majoritatea familiilor din Bucuresti. Cu gandul la binele celor mici, parintii au misiunea de a alege programul cel mai potrivit pentru ei, astfel incat sa pastreze si inocenta jocului specifica copilariei, dar si necesitatea educatiei la inceput de drum. La Chitzi Bush, propunerile de after school Bucuresti sunt foarte atractive si se muleaza perfect pe programul de scoala al fiecarui copil.

Criterii de urmarit in alegerea unei locatii de after school Bucuresti pentru dezvltarea unui copil fericit

Trebuie sa admitem ca timpul pe care il petreceau parintii nostri cu noi in fiecare dupa-amiaza, s-a diminuat considerabil in zilele noastre. Mamele lucreaza si se dezvolta profesional intr-un ritm intens si se impart cu greu intre cariera si viata de familie. Un spijin real vine din partea institutiilor care pot prelua parte din dezvoltarea educationala a micutului si din ingrijirile zilnice necesare pana la reintregirea familiei din fiecare seara.

Increderea in institutia careia ii incredintezi copilul uneori mai mult de jumatate de zi este una din cele mai importante trasaturi ale relatiei parinti – after school. Variantele de after school Bucuresti nu sunt putine, din contra. De aceea, alegerea celei mai potrivite locatii, care merita increderea unei familii, nu este usoara.

Increderea se cladeste pe baza caracteristicilor vizibile, fizice, ale locului respectiv, dar si pe baza celor care se imprima copilului prin activitati educative, de joc sau de masa, de relaxare si altele. De aceea, pornind de la spatiul in sine, curatenie, reguli de igiena, modalitatea de servire a mesei, furnizorii agreati pana la pregatirea personalului, impartirea sarcinilor, viziunea generala in dezvoltarea copilului, parintii au multe de descoperit in fiecare oferta de after school Bucuresti.

Locatia de after school Chitzi Bush este situata in sectorul 1, fiind accesibila pentru numerosii angajati care isi desfasuara activitatea in zona de nord a Bucurestiului. Programul flexibil, oferit in variante multiple familiilor cliente, este un alt avantaj si un criteriu important in alegerea unei locatii de after school.

Programe personalizate pe orarul copiilor in oferta after school Bucuresti

La Chitzi Bush sunt disponibile 4 programe destinate parintilor ai caror copii au inceput sa mearga la scoala. Clasic after school cuprinde programul copiilor intre orele 11.30 si 19.00, incluzand transport, masa de pranz si gustarea, pregatirea temelor si activitati recreative.

Eminent after school se adreseaza celor care vor sa recupereze informatiile de la o anumita materie sau sa aprofundeze un subiect anume. Programul de mini after school este destinat copiilor din clasele pregatitoare si include un timp pentru odihna.

Intrucat urmarea unor cursuri incepand cu ora pranzului poate pune probleme la fel de mari unei familii care incepe lucrul cel tarziu la ora 9, Chitzi Bush propune si un program before school, care primeste copii incepand cu ora 7.30.  Copiii pot servi atat micul dejun, cat si pranzul la Chitzi Bush, pregatesc temele si pot urma diverse activitati optionale.

Lista completa de activitati optionale, precum si costurile fiecaruia din cele 4 programe propuse la Chitzi Bush, pot si consultate aici: http://www.chitzi-bush.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=85&Itemid=212.

Reclame