La noi in tara, numarul masinilor este in crestere, ceea ce inseamna ca si comertul pe acest segment functioneaza foarte bine. Putem gasi numeroase magazine atat prin orase, cat si in mediul online care comercializeaza diverse produse destinate autovehiculelor, printre acestea numarandu-se si jante autovehicule. Daca aveti nevoie de jante autovehicule, puteti consulta oferta propusa de magazinul online autonela.ro.

Sa aflam mai multe despre AutoNela de la care puteti cumpara jante autovehicule

Aceasta firma si-a inceput activitatea in urma cu 22 de ani si are sediul in municipiul Arad. Firma se ocupa cu vanzarea de piese auto, inclusiv jante autovehicule si totodata are deschis un service auto pentru locuitorii din Arad si imprejurimi. Seriozitatea, eficienta, perseverenta si respectul fata de clienti au constituit inca de la inceput principalele repere ale acestei firme si tocmai de aceea, in prezent se poate lauda cu livrari de produse in intreaga tara.

Produse variate la preturi competitive la AutoNela

Acest magazin isi intampina clientii cu produse de cea mai buna calitate. Aici gasiti piese auto originale, accesorii auto, piese auto after market, uleiuri auto, amortizoare, radiatoare, jante autovehicule, elemente pentru franare pentru orice tip de autovehicul. Preturile practicate sunt avantajoase, iar producatorii renumiti si cunoscuti la nivel international: de exemplu: Valeo, Bosch, Deplhi, Castrol, Asmet, Sachs, Varta etc.

Aveti nevoie de jante autovehicule? AutoNela va asteapta sa ii descoperiti ofertele

Magazinul ofera celor care au nevoie de jante autovehicule, mai multe modele, pentru diferite tipuri de masini, avand anumite specificatii tehnice. Preturile la care puteti sa cumparati jante autovehicule sunt foarte convenabile. De exemplu puteti opta pentru janta Kronsprinz, brandul Tabla, marimea 5, si avand diametrul de 14, la pretul de 183.60 de lei sau pentru un model Alcar, brandul Tabla, diametrul de 15 si marimea 6 la pretul de 222,57 de lei. Preturile variaza in functie de brand si de specificatiile tehnice ale acestora jante autovehicule. Puteti opta pentru branduri precum: Tabla, Mak, RC Design.

Care sunt termenii privind livrarea acestor jante autovehicule?

Daca v-ati decis sa colaborati cu AutoNela pentru a cumpara jante autovehicule, trebuie sa stiti ca livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Durata medie de livrare a coletelor este de maxim 5 zile, dupa ce ati primit confirmea telefonica. Comenzile se preiau prin telefon, de luni pana vineri intre orele 08.00 si 17.00 sau prin e-mail, non stop. Daca la primirea coletului, constatati ca pachetul este desigilat sau avariat, trebuie sa il refuzari si sa luati legatura cu reprezentantii firmei aradene pentru ca problema sa fie remediata in cel mai scurt timp.

Date de contact ale firmei AutoNela, care va ofera jante autovehicule

Pentru a-i contacta aveti la dispozitie afisate pe site, mai multe numere de telefon. Informatii suplimentare privind produsele comercializate puteti obtine daca accesati site-ul autonela.ro. Nu mai pierdeti timpul cautand jante autovehicule prin magazine, ci alegeti sa le cumparati in numai cateva momente, stand comod in fata laptopului, direct de pe site-ul autonela.ro. Veti dori si pe viitor sa mai colaborati cu cei de la Auto Nela. Aceasta firma reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru dumneavoastra pentru intretinerea masinii dumneavoastra, indiferent de marca acesteia.

Reclame