In domeniul in care iti desfasori activitatea iti sunt necesare diferite tipuri de furtunuri ventilatie? Pentru a beneficia de produse viabile apeleaza la societatea Geman Invest. Oferta pe care acestia o promoveaza este variata si acopera mare parte din necesitatile clientilor in materie de furtunuri, fie ele de ventilatie sau nu.

Fie ca ai nevoie de furtunuri de ventilatie, furtunuri de aer sau alte tipuri de furtunuri, alege sa folosesti doar produse de buna calitate. Doar acestea vor rezista la solicitari extreme si nu se vor deteriora in timp. Pentru a te convinge foloseste produse pe care societatea Geman Invest le comercializeaza.

Cine este Geman Invest si ce tipuri de furtunuri ventilatie comercializeaza?

Denumirea apartine unei societati romanesti care ofera spre distributie echipamente si consumabile specifice sectorului industrial. Oferta este variata si cuprinde diferite tipuri de furtunuri, atat industriale cat si hidraulice, sisteme de ridicare, racorduri industriale, echipamente de protectie si diferite accesorii. Din categoria de furtunuri ventilatie fac parte urmatoarele modele:

Furtun de exhaustare pentru sudura – este ideal pentru extractia fumului, a gazelor si a fumului de sudura. Rezista la temperaturi cuprinse intre -10 grade Celsius si 80 grade Celsius. Viteza aerului nu trebuie sa depaseasca 30 m/s.

Furtun de ventilatie – este folosit pentru ventilarea aerului cald, a fumului si a gazelor ce au o temperatura inalta. Cu toate astea nu trebuie utilizat pentru ventilarea materialelor solide. Rezista la temperaturi cuprinse intre -40 grade Celsius si 120 grade Celsius.

Furtun PVC de ventilatie si transport – este un produs flexibil si este utilizat pentru ventilatia gazelor, a prafului, a aerului, a fumului de sudura, chiar si a rumegusului. Functioneaza la temperaturi cuprinse intre -15 grade Celsius si 60 grade Celsius.

Furtun de Polyuretan pentru transport si absorbtie – este flexibil si rezista in contact cu produse petroliere. Este un furtun folosit pentru extractia cu vacuum, fibra de sticla, granule, hartie si nu numai. Rezista la temperaturi cuprinse intre -40 grade Celsius si 90 grade Celsius.

Furtun Polyuretan de transport – este folosit pentru fum, praf, gaze chimice, sticla, nisip. Functioneaza fara probleme la temperaturi cuprinse intre -25 grade Celsius si 85 grade Celsius.

Fiecare modele se adreseaza unui anumit domeniu de utilizare. Toate aceste furtunuri sunt realizate din materiale rezistente, de calitate superioara. Despre preturi se poate spune ca sunt accesibile pentru toate buzunarele. Vei investi putin in produse de prima clasa. Important de adaugat este faptul ca aceste produse apartin unor producatori de top.

Comanda furtunuri ventilatie prin intermediul societatii Geman Invest

Indiferent de domeniul de activitate alege sa lucrezi cu furtunuri ventilatie de buna calitate. Gasesti o mare varietate de modele in oferta societatii Geman Invest. Mai multe informatii iti sunt prezentate pe pagina virtuala Gemaninvest.ro.

Expertii de la Geman Invest te pot ajuta sa alegi produsul care se potriveste cel mai bine cu necesitatile tale. Contacteaza chiar acum societatea sunand la numarul de telefon 0263.211.813. Vei fi surprins sa afli ce preturi mici au produsele promovate si ce varietate de articole se gasesc in oferta. Utilizeaza furtunuri ventilatie de buna calitate fara sa fie nevoie sa investesti prea mult.