Unii oameni au capacitatea de a-si transforma casele in locuinte primitoare oricat de micute si de modeste ar fi acestea. Ei stiu ca spatiul in care stai iti influenteaza starea psihica si de accea fac tot ce le sta in putinta pentru a-si transforma garsoniera sau apartamentul intr-un loc foarte placut. Uneori nu au atat de multi bani incat sa investeasca in solutii de amenajare sofisticate, dar fac diferite improvizatii si rezultatul poate fi impresionant.

Sunt insa si situatii in care oamenii isi cumpara mobila de calitate, creata cu bun gust, uneori chiar pe comanda. Isi aleg cu grija obiectele decorative. Le pun pe toate cap la cal si parca totusi ceva nu functioneaza. Care sa fie problema? Si ei isi dau seama ca ceva lipseste, dar nu stiu ce.

Pentru ca o camera sau o casa sa arate bine e necesara o anumita armonie a culorilor si a materialelor. Culoarea pardoselii trebuie sa se potriveasca cu culoarea peretilor si a mobilei. Nu e obligatoriu ca nuantele sa fie asemanatoare. Pot fi alese si culori complementare sau culori care se afla intr-un contrast placut privirii.

Daca vrei sa faci unele schimbari in spatiul in care locuiesti, dar nu-ti permiti sa faci investitii mari, poti sa cumperi cateva produse cu rol estetic si functional deosebit. Poti, de exemplu, sa comanzi galerii de lemn de la Igloo Design.

Galerii de lemn simple si practice

Compania Igloo Design comercializeaza galerii de lemn, dar si alte produse specifice amenajarilor interioare, precum perdele, draperii, sisteme de prindere a perdelelor, sine pentru prinderea perdelelor, sisteme de prindere a draperiilor, cuverturi, perne decorative, fete de masa pentru restaurante, huse pentru scaune si fuste pentru mese.

Firma Igloo Design detine un atelier de croitorie propriu. In acest atelier sunt create produse care ajung sa transforme intr-un mod surprinzator spatiul in care sunt amplasate. Specialistii de la Igloo Design croiesc perdele, draperii, fete de masa, huse pentru scaune, perne decorative si alte produse asemanatoare si o fac cu pasiune si rabdare. Dorinta lor e sa le ofere clientilor produsele de care au nevoie si care schimba in bine atmosfera dintr-o casa, dintr-un restaurant sau dintr-o cafenea.

Firma pune in vanzare galerii de lemn, dar si galerii din alte materiale. Toti cei interesati pot achizitiona sisteme de prindere a perdelelor si a draperiilor clasice sau moderne, care sa se potriveasca oricarui stil decorativ.

Ce fel de galerii de lemn gasesti la Igloo Design?

La Igloo Design se gasesc galerii de lemn de fag sau pin. Acestea se potrivesc persoanelor care prefera stilul clasic atunci cand vine vorba de amenajari interioare, insa oferta companiei pe partea de sisteme de prindere a perdelelor si a draperiilor e mult mai bogata. De la Igloo Design poti sa cumperi galerii de nichel mate si lucioase, galerii de nichel mate si lucioase care au in capat pietre Swarovski, galerii de un auriu antic, mate si lucioase, galerii din fier forjat negru, alb satinat si negru auriu, galerii din bronz mate si lucioase, galerii duble din lemn alb de pin sau de fag si alte modele.