hartie-pentru-quilling

Utilizarea si rularea benzilor de hartie, care apoi sunt lipite impreuna pentru a realiza modele decorative exceptionale, este o arta numita quilling, care a aparut inca in Egiptul Antic. Pe atunci era folosit papirusul, insa cu timpul acest mestesug sa perfectionat, sureind numeroase modificari privind tipul de hartie folosit, motivele create si culorile. In prezent cei pasionati de quilling, folosesc benzile de hartie pentru quilling. Quillingul este folosit pentru a decora felicitari, rame foto, tablouri, cutii, suporturi pentru lminari etc. Rulate in diferite forme si lipite impreuna de catre iubitorii acestei tehnici se pot realiza numeroase obiecte si decoratiuni personalizate. Aceasta tehnica dezvolta in randul copiilor aptitudinele manuale, fantezia si simtul frumos.

Hartie pentru quilling un ajutor in dezvoltarea creatiei copiilor

Tehnica rasucirii hartiei tot mai des este folosita in activitatea copiilor. Aceasta activitate reprezinta un exercitiu de concentrare, de antrenare a atentiei, dar si de imaginatie si dezvoltare a creativitatii. Familiarizindu-se in arta rularii hirtiei, copii realizeaza diferite obiecte; tablouri, felicitari, iar dupa ce deprind tehnica creaza diferite jucarii, flori, insecte , pasari, mamifere. Multi copii dupa activitatea din atelier ai roaga pe parinti sa le procure hartie pentru quilling, si-i conving ca pot crea lucruri minunate, dezvoltandu-si in acelasi timp un hoby pe care il pot exersa si in familie. Si daca dorim sa crestem frumos copii, sa le oferim aceste mici placeri si sa-i ajutam sa se dezvolte, prin incercarea de ai aduce mai aproape de arta.

Hartie pentru quilling de diferite dimensiuni si preturi

In dependenta de gusturile si preferintele fiecaruia ProfiArt are spre realizare materia prima, pentru quilling hartia taiata fasii. Avantajul lor fiind, este ca au aceias lungime de la un capat la altul si aceias latime. Avem in vanzare hartie pentru quilling de 10 nuante cu o latime cuprinsa intre 03 si 05cm HR903 la un pret de 7lei si HR902 la 5lei. O alta oferta sunt set hartie Quilling pentru tehnica quilling, care contin numai o nuanta de culoare. Ele contin 300 de fasii cu lungimea de 30cm si latimea 3mm. Pretul variaza de la 6.00lei pana la 750lei. Tot la noi puteti procura toate instrumentele si accesoriile pentru quilling.

Hartie pentru quilling oferta on-line

Utilizam toate cunostintele si profesionalizmul pentru ca comanda d-voastra de hartie pentru quilling sa corespunda nevoilor si cerintelor. Ati ales din magazinul nostru virtual sau din magazinul Art @ Hobby Center hartie, instrumente si accesorii in suma de 300lei, dispuneti de o oferta de transport gratuit. Toate produsele sunt garantate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Daca nu prea sunteti familiarizati cu tehnica quilling veti primi consultatii gratuite de la specialistii in domeniu pentru a procura doar bunuri ideale, avind in acelasi timp placerea mare de la acele cumparaturi. Site-ul www.profiart.ro , este o sursa bogata de produse, unde veti gasi toate informatiile necesare, in detalii si nu prescurtat, dar cel mai benefic este ca vizitand site-ul nostru, veti avea imagine inspirata creativa si artistica.