costum-blazer

Blazer-ul este unul  dintre cele mai versatile articole vestimentare barbatesti, acesta fiind potrivit pentru orice situatie. In cazul in care nu detineti un sacoul clasic sau unul casual, cu un costum blazer veti fi salvat indiferent de natura situatiei. Acesta poate fi purtat cu o pereche de blugi, cu pantaloni din stofa sau tercot etc. In ceea ce priveste originea acestei vestimentatii , se pare ca acest tip de costum provine din zona militara britanica.

Insa, pentru a putea achizitiona costum blazer de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi, Ricardo Montesi va asteapta oricand. Aici puteti afla mai multe detalii despre aceasta tinuta si despre cum poate fi purtata, o echipa de specialisti fiind mereu la dispozitia dumneavoastra. Astfel, puteti comanda un costum blazer clasic, pe care sa-l purtati la orice eveniment special, dar si multe alte articole vestimentare precum camasi, sacouri elegante, sacouri casual, camasi, papioane, pantofi si multe altele.

De ce sa alegeti Ricardo Montesi? Pentru ca acest producator va poate oferi calitate si rezistenta, datorita stofelor de origine italiana de inalta calitate. In plus, atelierul de creatie este oricand la dispozitia dumneavoastra pentru mici retusuri acolo unde este cazul sau alte modificari necesare.

Costum blazer – o alegere inspirata pentru orice eveniment

Chiar daca blazer-ul clasic era un sacou bleumarin cu doua randuri de nasturi metalici, de-a lungul timpului acesta a fost realizat si cu un singur rand de nasturi. In functie de cultura, exista tari care numesc blazer si sacoul casual sau cel sport, astfel ca nu mai exista o delimitare foarte clara. Insa, pe teritoriul european, traditia este inca pastrata si apreciata, astfel ca blazer-ul isi are locul lui.

Este interesant ca blazerul reprezinta de fapt o influenta din uniforma militara asupra hainelor civile. Cu toate ca popularitatea sa a mai scazut, exista barbati care apreciaza acest tip de vestimentatie si care stiu mereu cand sa apeleze la un costum blazer de calitate. La prima vedere poate parea un sacou care oricare altul, insa nasturii metalici sunt cei care fac diferenta. La acestia se mai adauga si croiala, care trebuie sa fie deosebita.

Din nefericire, in comert nu se gasesc prea usor astfel de costume blazer, motiv pentru care trebuie sa profitati de oferta Ricardo Montesi si sa alegeti o creatie care respecta toate normele unui blazer adevarat. Veti fi incantati de numeroasele posibilitati si combinatii pe care le veti putea incerca, astfel ca va merita tot efortul de a gasi un blazer.

Ricardo Montesi te asteapta cu costum blazer la preturi excelente!

Daca v-am convins ca merita sa aveti un costum blazer in garderoba dumneavoastra, urmatorul pas este sa descoperiti ofertele magazinului Ricardo Montesi. Aici veti gasi o colectie superba de costume si sacouri, potrivite pentru toate gusturile si buzunarele. Printre acestea, puteti regasi si faimosul blazer, pe care il veti putea asorta cu o pantaloni clasici sau eleganti, in functie de necesitati si ocazii.