Ai nevoie de statii emisie receptie performante? Echipamente care sa aiba o raza mare de acoperire, care sa reziste in diferite conditii si care sa fie usor de folosit? Rentech iti ofera cea mai buna solutie. Poti beneficia de servicii de inchiriere statii emisie receptie la cel mai bun raport calitate-pret. Inchirierea echipamentelor reprezinta o solutie mult mai avantajoasa avand in vedere ca investitia este mult mai mica.

Pentru servicii de inchiriere statii emisie receptie exista Rentech

Rentech este o companie moderna care s-a remarcat pe piata de profil prin serviciile pe care le-a prestat pe parcursul anilor. Serviciile sunt profesionale si sunt personalizate in functie de nevoile clientilor. Prin urmare compania asigura inchiriere statii emisie receptie, generatoare, echipamente audio-video, echipamente care asigura efecte speciale si nu se rezuma aici. Intreaga oferta este prezentata pe pagina virtuala rentech.ro si se adreseaza persoanelor fizice si juridice deopotriva.

Conceptul de a inchiria echipamentele a fost foarte bine primit de catre clienti. Acestia au preferat sa inchirieze echipamentele de care aveau nevoie pe diferite perioade de timp. Rentech considera ca de multe ori un echipament este folosit doar in cadrul unor evenimente, devenind apoi inutil si incomod. Clientii nu trebuie sa isi mai faca probleme in legatura cu depozitarea echipamentelor dupa ce evenimentul s-a incheiat. Pentru ca totul sa fie bine pus la punct, expertii de la Rentech ofera asistenta in alegerea echipamentelor, transportul, montajul si instalarea acestora.

Alege serviciul de inchiriere statii emisie receptie

Acest serviciu de inchiriere statii emisie receptie iti este asigurat de catre Rentech in cele mai bune si sigure conditii. Statiile de emisie pe care compania le detine au un design robust, sunt usor de folosit si rezista in diferite conditii. Materialele din care sunt realizate si designul modern asigura rezistenta la umiditate, la soc si praf. Statiile au o raza de acoperire de 5km pana la 10km. In plus puterea de emisie este de 1,5kW, avand 4 canale pre-setate. Au o autonomie de pana la 15 ore si se pot incarca prin USB. Statiile de emisie sunt moderne si sunt fabricate de producatori de top.

Atunci cand ai nevoie de statii de emisie alege sa colaborezi cu expertii de la Rentech. Ei iti asigura serviciul de inchiriere statii emisie receptie indiferent de natura evenimentului la care vei participa. Statiile sunt testate inainte sa iti fie incredintate, pentru a nu exista probleme in timpul evenimentului. Personalul de la Rentech iti asigura training pentru utilizarea echipamentelor astfel incat sa iti fie usor sa le folosesti. In plus poti beneficia de suport tehnic pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Daca nu stii ce echipament sa alegi, cere ajutorul expertilor de la Rentech. Acestia vor tine cont de nevoile tale si iti vor asigura cele mai bune si fiabile solutii. Contacteaza compania sunand la numarul de telefon 0724.885.194 sau prin expedierea unui email la adresa sorin@rentech.ro. Alege sa inchiriezi echipamentele de care ai nevoie, in loc sa le achizitionezi. Este mai avantajos pentru tine, este mai accesibil si mai usor. Ori de cate ori ai nevoie de inchiriere statii emisie receptie alege sa colaborezi cu cei de la Rentech.

Reclame