Te intereseaza sa afli cat mai multe despre panouri solare termice?  Cauti un furnizor de astfel de sisteme pentru caminul tau sau pentru afacerea pe care o desfasuri? Fara sa fie nevoie sa cauti in alta parte, cei de la Itechsol iti vor putea furniza exact ceea ce iti trebuie si ai nevoie in domeniul sistemelor care folosesc energie regenerabila. Tot de la ei iti vei putea achizitiona echipamentele care te intereseaza in timpul cel mai scurt.

Itechsol s-a specializat in furnizarea de panouri solare termice, dar si a celor fotovoltaice, a pompelor de caldura, a turbinelor eoliene, dar si altor produse care se folosesc de tot ceea ce natura ne pune la dispozitie. Alege sa investesti si tu in astfel de echipamente si vei avea parte de numeroase beneficii doar cu Itechsol!

Care sunt avantajele asigurate de niste panouri solare termice?

Aceste panouri solare termice mai poarta denumirea si de colectoare solare sau captoare solare; se disting de celelalte echipamente deoarece capteaza energia solara de la razele soarelui pentru a o transforma in energie termica. Ca sa iti poti face o idee, trebuie sa stii ca un astfel de panou solar termic ajunge sa asigure pana la 80% din necesarul de apa calda iarna si 100% vara.

Pe piata de specialitate, vei putea gasi panouri solare termice cu tuburi vidate sau plate. Te poti gandi la o astfel de investitie daca urmaresti sa incalzesti apa menajera, apa din piscina dar si pentru aportul la incalzire, pentru calorifere si sistemul de incalzire prin pardoseala. Invata cum sa iti poti asigura apa calda pentru nevoile tale folosindu-te de ceea ce natura iti poate oferi!

Astfel de panouri solare termice au in componenta un colector sau un panou solar (s-ar putea sa fie nevoie de mai multe panouri, iar alegerea sistemului de fixare trebuie sa se faca cu mare atentie), un boiler pentru a avea un recipient de stocare a apei calde, lichidul antiinghet, kit hidraulic cu sistem electronic de control si vas de expansiune.

Daca vei alege sa iti procuri panouri solare termice de la Itechsol, vei primi toate informatiile si accesoriile necesare: pentru orice echipament achizitionat, tu vei putea dispune de garantie care sa ateste calitatea investitiei tale.

De unde iti poti procura panouri solare termice?

Cei care iti pot asigura tot ce trebuie pentru panouri solare termice sunt cei de la Itechsol: este o firma care isi doreste sa le ofere clientilor posibilitati variate atunci cand vine vorba de energia regenerabile. Oferta lor de sisteme cuprinde panouri solare, turbine eoliene, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, sisteme de incalzire prin pardoseala, sisteme de iluminat cu LED etc.

Pentru ca toti clientii Itechsol sa se bucure de aceste solutii, aceasta firma a incheiat colaborari cu cei de la Thermia, Esbe, Westech Solar, Taco Nova, Austria-Email etc. Itechsol se poate lauda cu alternative inteligente si economice in ceea ce priveste incalzirea, apa calda si lumina: este vorba doar despre produse stabile, robuste care nu prezinta niciun risc de poluare sau de functionare defectuoasa.

Toti cei care isi doresc sa contribuie la protectia mediului si la o planeta mai putin poluata pot opta pentru produsele disponibile la Itechsol. Acum este momentul sa discuti si tu cu cei de la Itechsol: vei avea numai de castigat!

Itechsol – panouri solare termice pentru solutii nepoluante de incalzire a apei!

Reclame