Salile de fitness fac deja parte din peisajul modern al oricarui oras si le poti intalni oriunde, de la coltul strazii pana la complexele comerciale si hoteluri. Contrar aparentelor, nu numai tinerii frecventeaza salile de fitness, desi acestia reprezinta majoritatea, ci si oamenii trecuti de prima tinerete care doresc sa se mentina sanatosi, femei sau barbati deopotriva. In aceste conditii este esential ca echipamentele din dotare sa fie alese cu mare grija!

Importanta unui brand

Membrii salii tale de fitness nu vor acorda importanta marcii inscrisa pe aparatele pe care le utilizeaza, sau cel putin majoritatea dintre ei nu o vor face. Insa tu ca investitor trebuie sa fii atent. A cumpara echipamente de marca reprezinta o investitie sigura in valorile produselor si serviciilor pe care le-ai achizitionat. Un brand inseamna intotdeauna calitate pentru produsele ce-i poarta numele, design, fiabilitate, nivelul serviciilor, dar si alte avantaje pe care la prima vedere s-ar putea sa nu le observi.

Tu ti-ai cumpara o masina “no-name” aparuta recent pe piata? Poti face o lista intreaga cu motivele pentru care nu ai face o astfel de investitie. Ei, bine, la fel sta treaba si in cazul echipamentelor pentru salile de fitness. Daca este sa se faca o analiza atenta, echipamentele profesionale, de brand, au o rezistenta mult mai ridicata in comparatie cu cele “no-name”, nu pun in pericol nici sanatatea, nici integritatea fizica a utilizatorului.

In plus, in ceea ce priveste piesele de schimb si realizarea unui contract de servicii post vanzare cu producatorul astfel incat acestea sa-ti fie livrate ori de cate ori ai nevoie, originale, de calitate, sunt servicii oferite numai de catre brandurile de top.

De asemenea, trebuie sa ai in vedere si costurile operationale pe care va trebui sa le achiti pe toata perioada in care sala ta de fitness se va folosi de echipamentele cumparate. Deci, nu este important numai pretul initial, ci si costurile operationale care in cazul brandurilor sunt cu mult mai mici si asta pe o perioada lunga de timp.

Putem spune ca un brand iti ofera garantia, referintele si profesionalismul de care ai nevoie avand in spate zeci de ani de experienta, de incercari si de verificari a clientilor din toate colturile lumii. In acest mod esti sigur ca ai facut o investitie de calitate, care, desi in prima faza are un cost mai piperat, se va amortiza in timp.

Echipamentele de calitate trebuie sa fie fiabile

Nu conteaza marca si destinatia echipamentului atat timp cat vorbim de branduri, insa acesta trebuie sa fie in mod obligatoriu fiabil. Trebuie, desigur, sa indeplineasa si functia pentru care a fost creat, cat mai corect si mai eficient, sa se poata utiliza simplu si usor, sa fie reglabil si potrivit pentru toti utilizatorii, sa fie rezistent si pe moment, si pe termen indelungat, sa fie estetic si sa aiba o valoare ridicata, semn ca este un produs de calitate.

Echipamentele bune trebuie sa indeplineasca asteptarile utlizatorilor, ba chiar sa le depaseasca oferind toate functiile necesare si posibilitatea ca utilizatorul sa-si atinga scopul. Dar pentru a face o selectie buna ai nevoie si de un consultant de specialitate si un furnizor de echipamente si aparate fitness profesionale apartinand celor mai renumite branduri. Cine este acest furnizor? Fitness Partner din Brasov.

Anunțuri