firma-transport-persoane

In transportul de persoane  oferit de companiile de specialitate este unul dintre cele mai cautate dar si cerute servicii o reprezinta inchirierierea de microbuze.

Avand experienta vasta in acest domeniul, firmele de transport persoane asigura inclusiv servicii de inchirieri de microbuze care este considerate afi  unul dintre serviciile cele mai importante si asta pentru ca exista  multe cereri de acest gen pe piata de specialitate. Firmele de transport dispun de oameni bine pregatiti de  soferi cu experienta mare in ce priveste transportul de persoane, de aceea ,  drumurile, chiar daca sunt de o distanta mare sau de o distanta scurta, sunt facute in conditii foarte bune de siguranta si confort.

Tipuri de autovehicole

De regula, firmele de transport persoane dispun de o flota bogata in acest sens, flota  ce se poate adaptata la cererile diverse ale companiilor pe care le au in functie de necesitatile fiecaruia.  In functie de situatie, de traseu sau companie, se pot realiza inchirieri de microbuze pentru modelele de autovehicole – Mercedes si Mercedes Vito,  Viano, Mercedes Sprinter sau Volkswagen Crafter precum si alte marci renumite.

Dintre acestea,  Mercedes Viano reprezinta  o alegere buna, existand  2 variante ale acestui  model: 7+1 locuri ori 8+1 locuri. Aceasta masina se poate utiliza pentru a transporta persoanele de la o locatie catre locul de munca ori de la diverse evenimente, deasemeni asigura transportul elevilor, transport la si de la  teambuilding-uri, evenimente business, de la petreceri, ori calatorii nationale, internationale, etc.

Clientii pot sa solicite inchirierea de microbuze inclsuiv din gama microbuzelor model Mercedes Vito, pentru aceleasi servicii, si asta pentru ca e un autoturism ce se preteaza inclsuiv pentru astfel de calatorii. Avand dotari moderne si un grad mare sporit de siguranta, acesta este considerat a fi  un microbuz ce asigura  calatorii confortabile ce pot fi transformate in adevarate experiente, datorita  profesionalismului de care dau dovada soferii precum si al calatoriri fara probleme sau incidente pe care o poate asigura.

Mercedes Sprinter reprezinta o alternativa buna in cazul inchirierii de microbuze, mai ales atunci cand exista nevoia de a avea un spatiu mai mare. Dotat fiind cu 16+1 locuri, cu 17+1 locuri, cu 19+1 locuri ori 20+1 locuri, e un microbuz de toata increderea si pe care se poate baza ca poate sa duca  orice drum pana la finalul calatoriei fara a avea nici o problema.

Transporturi care se efectueaza in locuri care sunt greu accesibile ori calatoriile in afara tarii sunt numai unele dintre posibilitatile oferite pentru inchirierea de microbuze de tipul acesta.

Deasemeni, Volkswagen Crafter reprezinta si el cel mai mare microbuz care a fost vandut de Volkswagen si care este disponibil pe piata in varianta 19+1 locuri.  Deoarece este potrivit pentru orice necesitati si nevoile dintre cele care au fost enumerate mai sus, el e considerat a fi un microbuz excelent, care are  dotari inovative, moderne si care asigura siguranta garantata avand si un grad ridicat de confort.

Servicii de inchiriere

Serviciul de inchiriere de microbuze este adresabil companiilor ce au nevoi diverse de transport cum ar fi pentru  teambuilding-uri, pentru relocarea de personal, pentru a transporta personal la sau de la  locul de munca, pentru participarea la evenimente si intoatcerea de la ele, si in general acest tip de transport atat in Romania cat si in afara tarii.

Anunțuri