Pergole retractabile se mai numesc si parasolare si sunt cunoscute inca de pe vremea romanilor. Acest tip de umbrire se utiliza inca din Antichitate cand se foloseau in mod deosebit plantele creand astfel un loc umbros, ferit de vant si soare, dar si de privirile indiscrete. Astazi la baza pergolelor retractabile sta aluminiul si panzele impermeabile pentru rezistenta maxima.

Ce sunt pergole retractabile marca Suntech?

Pergole retractabile de la Suntech sunt constructii solide realizate din profile de aluminiu, iar acoperisul este retractabil. Ce inseamna acest lucru? Deschiderea, dar si inchiderea pergolei se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi.

Din ce este realizat acoperisul unei pergole retractabile? Dintr-un material dur, ecologic, impermeabil ce rezista chiar si la conditii climaterice severe, deteriorare fortata si socuri mecanice.

De retinut ca pergolele retractabile marca Suntech se realizeaza la comanda in functie de dimensiunile dorite de fiecare beneficiar in parte. Poti alege dintr-o gama cromatica foarte variata, astfel incat personalizarea fiecarui proiect sa fie cat mai detaliata.

Unde sunt indicate pergolele retractabile? In cazul teraselor, pentru baruri si restaurante sau terasele din sectorul privat intrucat capacitatea de acoperire a acestora este foarte mare.

Caracteristici pergole retractabile marca Suntech

Pergole retractabile de la Suntech au urmatoarele caracteristici ce le fac unele dintre cele mai cautate produse de pe piata:

 1. Amplasarea este usoara;
 2. Sunt functionale si se pot adapta pe orice suprafata solida;
 3. Au la baza aliaje speciale din aluminiu ceea ce le confera rezistenta de top;
 4. Panzele pergolelor sunt impermeabile si rezista chiar si la cele mai crunte intemperii;
 5. Se pot comercializa simple sau, dupa caz, impreuna cu pereti transparenti. In acest ultim caz poti inchide complet terasa si o poti utiliza chiar pe timp ploios sau rece;
 6. Pergolele retractabile pot fi chiar si autoportante, adica au 4 picioare proprii, iar in partea de jos se pot ancora. Insa pot avea si 2 picioare, in acest caz ancorarea se realizeaza in partea din spate pe perete. Modelele fara picioare se ancoreaza cu usurinta din perete in perete;
 7. Sunt de calitate superioara si au o rezistenta deosebita;
 8. Durata de functionare este indelungata;
 9. Pergolele retractabile se pot deschide total sau inchide total;
 10. Elementele structurale din componenta pergolelor se integreaza natural si cat mai discret in mediul inconjurator;
 11. Pentru partea de inchidere si deschidere ai posibilitatea de automatizare;
 12. Garantia este de 3 ani.

De unde cumpar pergole retractabile marca Suntech?

Pentru umbrirea spatiilor exterioare pergole retractabile marca Suntech sunt optiunea ideala. Insa de unde poti achizitiona acest brand si in Romania? De la Pergola Lux din Brasov, care nu numai ca-ti pune la dispozitie aceste solutii extrem de practice, insa se ocupa si de proiectare si montaj, livrare, cat si service in toata tara. In acest mod pachetul este complet, iar un partener ca Pergola Lux este intotdeauna binevenit.

Desi pergole retractabile sunt cautate in special de catre domeniul Horeca – terase, restaurante, hoteluri sau cafenele – Pergola Lux iti propune aceste produse si pentru spatiile rezidentiale sau comerciale.

Reclame