articole-plaja

Vine intotdeauna acel moment din an cand ajungem sa fim in cautarea materialelor promotionale de vara. Firmele din domeniu si specialistii lor au magazine si site-uri dedicate in mod special distractiilor pe plaja.

Orice patron poate spre exemplu sa ofere angajatilor, clientilor sau  partenerilor cel putin un articol de plaja care sa fie si personalizat, acestea ramanand cu siguranta in mintea celor care-l primesc. In aceasta categorie a articolelor de plaja se regasesc cu certitudine colacul gonflabil, evantaiul, gentile de plaja, frisbee, mingiile de plaja, palariile, ochelarii de soare, parasolarul, piscina si perna gonflabila, prosopul de plaja, salteaua gonflabila, rachetele de plaja, slapii, umbrelele, etc.

Covorul de plaja

Un covor de plaja confectionat din rogojina, poate sa fie foarte usor pliat ceea ce il face ideal pentru a fi utilizat pentru zilele insorite. Produsul acesta se poate personaliza pe partea unde se afla banda alba.

Dimensiune unui astfel de produs sunt de 173cm x 59.5cm x 0,3 cm.

Dimensiunea personalizarii este de regula de 20cm x 10 cm.

Produsul se poate personaliza utilizand procedeul de transfer termic.

Serviciile de personalizare

Toate produsele promotionale care sunt prezentate pe site-urile de profil  pot sa fie imprimate cu ceea ce isi doresc clientii utilizand metodele mentionate mai jos , diferenta facand-o cantitatea sau numar de culori precum si suportul de imprimare.

  • Serigrafia sau tampografia

Prin serigrafie se pot realiza de regula imprimari pe suprafete care sunt plane ori aproximativ plane,imprimari ale unor  texte sau logo-uri , ce se pot  imprimate atat in una, cat si in doua culori. Inaltimea maxima pe care poate sa o aiba personalizarea facuta pentru serigrafie e de cel mult 4mm, iar lungimea aceteia e data de lungimea pe care o are produsului ales.

Prin tampografie se realizeaza imprimarile ata pe suprafete plane cat si rotunde. Tampografia este utilizata in cazul logo-urilor ca si in cazul  textelor complexe care au elemente grafice mai deosebite. Prin procedeul acesta  de personalizare, inaltimea maxima pe care o poate avea  imprimarea e de 6 mm, insa  poate sa varieze in anumite cazuri conform suprafetei pe care o are articolul de plaja de la DalimPromo si pe care poate sa fie imprimat modelul ales.

De cativa ani, pe piata de profil se ofera  servicii de imprimare chiar si in policromie facute pe diverse suporturi cum ar fi  plasticul, sticla, lemnul si metalul.

  • Gravura mecanica sau laser

Personalizarea prin utilizarea gravurii laser face posibila personalizarea unor produselor care sunt metalice si au suprafete plane ori aproximativ plane , pe acestea putand sa fie imprimate  texte sau logo-ul simple. Dimensiunea pe care o poate avea gravura variaza tinand cont de suprafata ce este permisa pe fiecarare dintre produse.

Personalizarea prin utilizarea gravurii mecanica face posibila personalizarea acestor produselor metalice utilizandu-se conturarea unui logo sau a unui text. Cu ajutorul tehnicii cu laser  pot sa se  obtina  personalizari care sunt chiar impresionante si  apropiate de desenul original.

  • Imprimari textile directe

La acest tip de imprimarea directa pe un material textil se folosesc  anumite vopsele speciale utilizate numai in cazul textilelor. Avantajul pe care-l are acest mod de personalizare este obtinerea culorilor vii si a  detaliilor care vor fi la final bine definite.

Reclame