Stim cu totii ca baile termale sunt recunoscute pentru puterea vindecatoare pe care o au asupra organismului nostru. Vila Regent este situata in localitatea Baile Unu Mai, la doar cateva minute de mers cu masina la Baile Felix. Acest lucru va permite sa beneficiati de avantajele oferite de catre apele termale situate la doar cateva minute de mers pe jos.

Vila Regent a fost infiintata in anul 2008, fiind amplasata la doar 200 m de strandul cu apa termala Venus si la 900 m de strandul Apolo din Baile Felix. Acesta pensiune este un loc perfect pentru un concediu relaxant ce implica si curele balneare care sunt recomandate pentru sanatate.

Din numeroasele pensiuni Felix, Vila Regent iese in evidenta datorita elegantei de care da dovada, rafinamentului, confortului si amabilitatii personalului.

Nu mai sta pe ganduri si alege sa vizitezi una din numeroasele pensiuni Felix. Apele termale din jurul pensiunilor sunt foarte cautate de foarte multe persoane datorita beneficiilor pe care au pentru sanatate: amelioreza afectiunile reumatice.Totodata, pensiunile Felix mai sunt cautate si de catre persoanele care isi doresc sa-si petreaca un concediu relant si odihnitor, departe de agitatia din oras.

Vila Regent se face remarcata printre restul de Pensiuni Felix!

In Baile Felix se numara cateva pensiuni care merita sa le vizitati, printre acestea numarandu-se si pensiuni Felix.  Pentru  beneficiaza de o pozitionare strategica. Camerele pensiunii sunt foarte curate, ingrijite, avand un aspect placut si atragator, decorate cu bun gust. Cu siguranta, odata ce vei calca pragul acestor pensiuni veti revenii ori de cate ori veti avea ocazia sau atunci cand vreti sa va petreci concediul departe de agitie sau cand sunteti in deplasari de afaceri in zona respectiva.

Personalul angajat al pensiunilor Felix este foarte amabil si competent iar preturile practicate sunt mai mult decat avantajoase.

Alege sa-ti petreci un concediu relaxant la Pensiuni Felix!

Apele termale care se afla in apropiere de pensiuni Felix si langa vila Regent, au un continut ridicat in diferite saruri. De regula, apele termale se pot incadra in diferite categorii, in functie de continutul acestora si anume: izvoare cu apa clorurata ori sarata, cu carbon sau sulfuroasa.In zona Baile Unu Mai. Aproape toate izvoarele termale sunt de tipul clorurat. Tipul acesta de apa prezinta numeroase avantaje pentru intreg organismul, acesta fiind unul dintre cele mai importante motive pentru care anumite persoane vin la pensiuni Felix sa se cazeze.

La pensiuni Felix veti gasi tot ce aveti nevoie indiferent de anotimp. Cu siguranta sejurul dumneavoastra va fii unul perfect in care va veti putea relaxa si incarca bateriile.

Toate pensiunile Felix va ofera posibilitatea sa beneficiati de toate efectele incredibile ale apelor termale. In cadrul acestor pensiuni veti gasi mereu o atmosfera relaxanta si placuta.

Daca vreti sa va petreceti concediul intr-un cadru de vis, vizitati pensiuni Felix! Pentru a putea vizualiza cateva poze, pentru a va face o parere, puteti accesa pagina web www.vilaregent.ro . Pentru rezervari sau mai multe detalii, puteti suna la urmatoarele numere: 0746 241 882/ 0746 241 881.

Iti doresti un concediu perfect! Alege pensiuni Felix!

Reclame