Cauti covorase portbagaj BMW pentru masina ta? Ia legatura cu Auto Sound, un magazin online unde gasesti de toate la preturi bune!

Covorase portbagaj BMW, un accesoriu indispensabil

BMW sau Bayerische Motoren Werke AG, adica Uzina Bavareza de Motoare SA, este o marca de automobile extrem de cunoscuta in lumea intreaga. Acestea sunt fiabile si durabile si au reusit chiar sa scrie o parte din istoria automobilistica fiind totodata garantia calitatii.

Cand a fost fondata BMW? In anul 1913 in 21 iulie de catre Karl Friedrich Rapp si fabrica initial in propria-i uzina motoare pentru avioane. Insa tu stiai ca astazi sediul BMW se afla in Munchen si are o forma ciudata, mai exact de motor cu 4 cilindri? Lucrarile la acest sediu au inceput in anul 1968 si au fost finalizate cativa ani mai tarziu, in anul 1972, pentru ca in 1973 sa aiba loc deschiderea oficiala.

Cine nu stie care sunt culorile de pe logo-ul companiei? Este vorba despre alb si albastru deoarece acestea se regasesc si pe steagul landului Bavaria. De asemenea, interesant de retinut ca BMW a participat chiar si la un campionat de Formula 1 si l-a castigat.

Max Friz si Martin Stolle au creat in 1923 prima motocicleta semnata BMW, model BMW R 32. Insa BMW s-a orientat si spre producerea de masini de calitate, astfel incat prima reusita a avut doar 15 CP. Prima masina din seria “M” a brandului BMW trebuia sa fie chiar un Lamborghini deoarece in 1970 BMW a cazut de acord cu brandul Lamborghini pentru a crea impreuna o superba masina de curse. Insa Lamborghini s-a retras din motive pur financiare, iar BMW a dus singura la capat acest proiect fabulos.

In 1972 BMW se poate lauda cu prima masina electrica scoasa pe piata si a fost realizata special pentru Olimpiada de la Munchen. Nu avea decat 43 CP, insa era o bijuterie a geniului BMW care s-a dovedit de-a lungul timpului a fi una dintre cele mai de incredere branduri.

Desigur, pe langa toate aceste reusite, BMW a creat si o multime de accesorii pentru masinile sale si amintim aici si de covorase portbagaj BMW, ideale pentru mentinerea curateniei in portbagajul masinii tale. Te intrebi de ce ai avea nevoie de un covor de marca? Deoarece calitatea BMW se cunoaste pana in cele mai mici detalii, iar daca vrei sa te bucuri de rezistenta si utilizare indelungata, opteaza numai pentru covorase BMW originale.

Covorase portbagaj BMW 3 E46

Covorase portbagaj BMW 3 E46 sunt covoare de protectie a portbagajelor ce sunt realizate din materiale de calitate superioara. Sunt produse individualizate si se potrivesc perfect portbagajului masinii tale, deoarece urmaresc la perfectie conturul, forma si dimensiunile acestuia pentru o potrivire 100%.

Covorasele se bucura de o margine de protectie cu o inaltime de 5,5 – 6 cm, ceea ce impiedica scurgerea murdariei sau a apei in interiorul masinii. Nu au miros, au la baza un material plastic deosebit de felxibil, rezistent, impermeabil care face fata temperaturilor joase sau ridicate, uleiurilor sau substantelor chimice, bagajele nu aluneca pe aceste covorase, se instaleaza usor, se scot usor din masina, se spala si se igienizeaza cu o carpa sau cu furtunul.

De unde poti achizitiona astfel de covorase? De la Auto Sound, un magazin online care te intampina cu fel si fel de accesorii pentru masina ta.

Reclame