Pentru cei care vor sa aiba legume tot anul, solariile sunt optiunea cea mai buna. Firma Phoenix Spor Construct ofera solarii de cea mai buna calitate, pentru legume si ciuperci, cu structura solida, de diferite dimensiuni.

Firma are sediul in localitatea Carani, judetul Timis, si este producator si distribuitor de solarii pentru legume, cu structura metalica si folie dubla, sau cu panouri de tip sandwich (pentru culturile de ciuperci pleurotus). Echipa companiei este tanara, dinamica, in continua dezvoltare, ce ofera cele mai bune solutii in domeniu. Un prim pas in atingerea standardelor de calitate pe care ni le dorim este alegerea propriilor furnizori. PHOENIX SPOR CONSTRUCT realizeaza sere si solarii moderne, numai cu materii prime si materiale europene de inalta calitate.

Solarii de legume

Solariile de legume sunt foarte rezistente, fabricate din doua straturi de folie, obtinandu-se astfel o izolatie termica foarte buna. Solarul cu folie dubla ofera un castig de temperatura de 6-8 grade in plus, comparativ cu solarul cu o singura folie. Solarul are o structura ce permite utilizarea intregii suprafete acoperite, chiar pana in margine, iar partea superioara este proiectata in asa fel incat sa nu permita acumularea zapezii.

Solarii ciuperci

Ciupercariile sunt solarii special proiectate si dotate pentru cultivarea diverselor soiuri de ciuperci. In tara noastra, cele mai cultivate soiuri de ciuperci sunt pleurotus (buretele de fag) si agaricus (champignon).

Cu mai bine de 10 ani de experienta in acest domeniu, firma Phoenix Spor Construct stie exact care sunt necesitatile ciupercii pleurotus, proiectand astfel solarii ce creeaza mediul proprice pentru dezvoltarea lor armonioasa. Solariile pentru ciuperci sunt inalte de 3.5 m, late de 6 m si lungi de pana la 30 m. Peretii exteriori sunt fabricati din panouri sandwich pentru o mai buna izolatie, intrarea facandu-se printr-o usa din termopan.

De ce sa alegi Phoenix Spor Construct?

  • Proiectarea si executarea solariilor astfel incat sa reziste oricarui tip de vreme.
  • Solariile au o structura metalica foarte rezistenta, fiind ranforsate cu zabrele.
  • Solariile au in componenta numai folie dubla, de cea mai buna calitate, fiind tratate UV, anticondens, IR si antiinsecte.
  • Utilajele performante ne permit sa oferim o executie precisa, cu o imbinare perfecta.
  • Livrare in toata tara.
  • La cerere se pot asigura instalatie de irigatie prin picurare si alte sisteme avansate din punct de vedere tehnologic.

Solariile comercializate de PHOENIX SPOR CONSTRUCT sunt produse practice, moderne si ingenioase si se adreseaza tuturor celor care doresc sa cultive legume, verdeturi, ciuperci  si chiar flori. Pe langa faptul ca ofera solarii de calitate, ai parte si de preturi avantajoase.

Daca nu stii ce tip de solar sa alegi, firma de experti Phoenix Spor Construct iti sta la dispozitie cu sfaturi si informatii importante ce te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna. Cei mai bine de 10 ani de experienta in domeniu isi spun cuvantul, iar solariile proiectate si construite de Phoenix Spor Construct sunt cele mai bune de pe piata.

Reclame