firma-transport-persoane-bucuresti

Firmele de transport persoane au intre serviciile lor si servicii care sunt speciale si solicitate de catre pentru companii.

Companiile de transport pot sa primeasca invitatii clientilor din strainatate si acestora poate sa le asigure oriunde, transportul.

In cazul in care colegii dintr-o companie calatoresc pe teritoriul Romaniei in scopul intereselor companiei si pentru asta este nevoie sa le fie asigurate deplasarile in tara, pot sa apeleze la serviciile acestor firme de transport persoane.

Daca o companie are un invitat care soseste la Aeroportul Otopeni si este nevoie sa fie transferat la un hotelul din Bucuresti, di nou pentru astfel de servicii se poate apela la compania de transport dorita.

Atunci cand se doreste sa se ofere invitatilor unei companii posibilitatea sa viziteze o locatie din tara, cum ar fi spre exemplu Valea Prahovei, din nou pentru aceste servicii se poate apela la companiile de transport.

O alta ocazie este atunci cand se organizeaza un eveniment si trebuie sa se gestioneze toate transferurile, acest lucru fiind o adevarata provocare dar care se poate rezolva foarte bine prin suportul firmelor de transport.

 Optimizarea transportului intr-o companie

Preocuparea pe care o au specialistii pentru clientii corporate precum şi bună cunoastere a necesitatilor acestora, a condus spre a se dezvolta pachete care pot sa ajute activitatile de externalizare privind serviciile de transport. Astfel, orice serviciu de transfer care este oferit vine în întampinarea oricarei nevoi de transport pe care le au angajaţii, invitaţii sau partenerii companiilor.

Inca un serviciu de care puteti beneficia prin intermediul firmelor de transport persoane este acela de transfer de la aeroport catre hotel, de transfer facut intre hotel si sediu unei firme, transferul catre un oras din Romania, transferul de o zi in scopul intalnirilor din afara orasului, calatorii pentru mai multe zile facute in Romania, masina impreuna cu sofer puse la dispozitie pentru diverse evenimente sau pentru curtoazia invitatilor, sau chiar si masina cu sofer pur si simplu pentru cina in oras.

Beneficiile unui porgram corporate

Specialistii din companiile de transport monitorizeaza in timp real orice zbor pentru a se asigura ca soferul desemnat va fi in aeroport la momentul in care va ateriza avionul. In cazurile in care zborul este posibil sa aiba intarziere, companiile de transport nu vor percepe taxe suplimentare.

Serviciul de intampinare la aeroport presupune asteaptarea pasagerul la aeroport , in zona de iesire din zona de securitate este asigurat si el de companiile de transport.

Deasemeni, poate fi asigurat si suport logistic integral precum şi know-how-ul care este absolut necesar în coordonarea si planificarea transferurilor.

Reducerea costurilor este si acesta un obiectiv ce poate fi atins de companiile de transport , putand sa ofere tarife preferentiale in cazul clientilor corporate precum si costuri de transport ce pot fi deductibile integral, dar si discout-uri de volum.

Punctualitea reprezinta timpul considerat a fi esential pentru orice client si din motivul acesta specialistii ii adauga valoare. Sunt deasemeni administrate transferurile precum şi deplasarile, toate acestea într-o maniera cat se poate de profesioniste şi de prompte.

Reclame