dezinsectie-bucuresti

Firmele care ofera servicii de deratizare si dezinsectie in Bucuresti actioneaza conform specificului lor pentru deratizarea, dezinsectia si dezinfectia locurilor unde sunt solicitati specialistii lor, atat in Bucresti cat si in zonele limitrofe.

Din  categoria serviciilor oferite si  prestate de firmele de dezinsectie din Bucuresti intra toate serviciile adiacente, cele de deratizare dar si de  dezinsectie si dezinfectie. Acestea constituie servicii pentru a caror efectuare se utilizeaza atat amortizoare portabile cat si generatoare de ceata dar si substante insecticide care fac parte din grupele III dar si IV, de toxicitate, acestea fiind insa avizate pentru profilaxie sanitar-umana care e elaborata de  Ministerul Sanatatii.

Servicile de dezinsectie

Dezinsectia reprezinta actiunea care consta in prevenirea si combaterea antropodelor ce transmit diversi  agenti patogeni care duc la aparitia imbolnavirilor la om si deasemeni care creaza disconfort fizic. Mare parte dintre bolile contagioase cum ar fi  toxinfectiile alimentare, dizenteria, holera, tetanosul, febra tifoida precum si diferite alte parazitoze sunt boli transmise de insecte si sunt raspândite pe intreg globul inmultindu-se foarte repede.

Mijloacele de lupta folosite impotriva acestor antropode ce sunt daunatoare pot sa  fie inclusiv  profilactice  adica defensive dar si curative adica ofensive.

Modul de lucru profilactic  respectiv cel preventiv consta in  aplicarea intocmai si in mod permanent a tuturor masurilor igienico-sanitare ca  si a celor de buna gospodarire la obiectivul respectiv , toate acestea avand ca scop reducerea la minimum a oricarui depozit de materii organice aflate in descompunere si care sunt favoriznte in dezvoltarea larvelor si a altor posibilitati de acces al insectelor adulte catre  hrana. Masurile profilactice au un cararacter permanet si ele trebuie sa fie facuta cel putin o data la 3 luni.

Masurile curative, adica cele de combatere, terapeutice, constau in executia unor actiuni cu caracter de combatere al focarelor avand ca scop  distrugerea rapida a tuturor daunatorilor existenti. Masurile curative sunt realizate direct in focare, la intervale repetate care ajung la 10 pana la 14 zile in scopul  distrugerii focarelor, aceste masuri fiind urmate ulterior de dezinsectia profilactica.

Metode de dezinsectie

In marea lor majoritate, firmele de dezinsectie din Bucuresti utilizeaza anumite pentru a face asta si anume:

  • Metoda ecologica ce consta in amplasarea de capcane ce au un suport adeziv , capcane pe care insectele atingandu-le, ramân imobilizate;
  • Metode chimice care constau in utilizarea substantelor insecticide pentru ingestie si de contact in scopul combaterii insectelor adulte.

Substantele sunt aplicate sub forma  pulberilor muiabile, al solutiilor, al aerosolilor calzi si reci si prin fumigatii. Sunt utilizte in acest sens substante cum ar fi  Detmol Cap, Detmol Long, Efcimetrim, Tetrabiol,  Piricol, Neostomosan, Cymina Ultra, Juvenex EC, Flytrin si Detmol mic.

Utilaje folosite in scopul aplicarii acestor metode sunt de regula:

– Cifareli – pompa ULV;

– Generatoarele de ceata calda SS180 cu pompe de joasa presiune.

Firmele executa deasemeni si operatiuni de dezinfectie, actiuni ce  se desfasoara in scopul distrugerii microorganismelor si al prevenirii oricaror infectii precum si aparitiei de boli transmisibile.

Detalii privind modul de aplicarea al oricarei metode de dezinsectie si dezinfectie sau deratizare pot sa gaseasca persoanele interesate pe site-urile de specialitate ale firmelor de profil, atat ale celor din Bucuresti cat si din tara, unul dintre aceste site-uri fiind www.deratizareBucuresti.ro.

Anunțuri