Lansete SPRO Team Feeder Carp Fighter – by Döme Gábor alaturi de tehnica de pescuit cu ajutorul momelii sunt produsele ideale pentru acele zone in care iti este imposibil sa aplici pescuitul la pluta. Te intereseaza astfel de lansete? Ia legatura cu Ideal Fishing!16 modele de lansete SPRO Team Feeder Carp Fighter dintre care poti sa alegi in functie de necesitati

Pescuitul la feeder este o tehnica de finete si este ideala pentru pestii pasnici. Ea a aparut in Romania de foarte multi ani si este intrebuintata in pescuitul sportiv, dar si de catre amatori.

Dupa o perioada lunga de testari a aparut seria team feeder Dome Gabor care cuprinde doua serii de lansete feeder “SPRO Team Feeder Carp Fighter” si “SPRO Team Feeder Master Carp”.  Asa cum spune si numele calitatea este superioara, diferentele dintre cele doua lansete sunt insesizabile la prima vedere, diferenta o face materialul din care sunt confectionate. “Team Feeder Carp Fighter” este confectionata din Power Carbon IMT-7, iar “Team Feeder Master Carp Fighter” este confectionat din Power Carbon IMT-8. Familia de lansete SPRO Team Feeder Carp Fighter contine 16 modele:

SPRO Team Feeder Carp Fighter Quiver 270m, 300m – Sunt lansete sensibile create pentru pescuitul in lacuri de dimensiune mica sau pescuitul din barca, distanta de lansare max.40m.

SPRO Team Feeder Carp Fighter Boat 270H, 270XH, 300H, 300XH – Sunt lansetele feeder botezate boat si au destinatia  pescuitului din barca sau a pescuitului pe ape curgatoare, canale, unde nu necesita lansari mai lungi de 40-50m.

Team Feeder Carp Fighter 330M – Este o lanseta de trecere de la Picker la Feeder care are sensibilitatea Picker-ului si  puterea Feeder-ului, lungimea de lansare fiind de 50m.

Team Feeder Carp Fighter 360MH, 360H, 360XH, 360XXH – Sunt lansetele cele mai des folosite si care sunt de 4 puteri diferite medium, heavy, extra heavy, extra extra heavy, pentru alegerea perfecta trebuie luat in considerare, dimensiunea pestilor care-i vanam, distanta la care pescuim si greutatea monturilor care urmeaza sa le utilizam. Cum cresc acesti parametri asa trebuie sa creasca si puterea lansetelor. Distanta de lansare 60-70m.

Team Feeder Carp Fighter 390MH, 390H, 390XH – Aceste lansete sunt necesare cand pescuim la distante de peste 70m. De asemenea si la acest model alegerea puterii se face in functie de greutatea momitorului sau a plumbului din  montura. Distanta de lansare 70-90m.

Team Feeder Carp Fighter River 390XXH – O lanseta din artileria grea cu parametrii deosebiti, putere de aruncare 200-250g. Tot mai des sunt cerinte de Feedere cu actiune ridicata dar in acelasi timp cu sensibilitate buna. Aceasta lanseta are caracteristicele amintite. Precum spune numele se poate utiliza si pentru nadit cu bulgari mari la crap sau pentru pescuitul pe rauri cu debit mare de apa unde utilizam greutati de pana la 250g. Distanta de lansare 70m.

Team Feeder Carp Fighter 420XH – Cand pescuitul din apropierea malului nu da randament, este necesar sa efectuam lansari lungi de pana la 100m sau chiar mai lungi pentru a ajunge la habitatul pestilor, atunci avem nevoie de asemenea lanseta.

De unde pot cumpara lansete SPRO Team Feeder Carp Fighter?

Pe toti pescarii amatori sau profesionisti, Ideal Fishing, magazinul online din Bucuresti – Raiul oricarui pescar –, ii asteapta cu o oferta bogata de lansete SPRO Team Feeder Carp Fighter. Intra online si descopera-le caracteristicile, avantajele si preturile atragatoare!