carucioare-cu-landou

Fiecare mamica sau fiecare cuplu este foarte fericit mai ales atunci cand I se naste primul copil. Asta nu ar insemna ca daca se naste un al doilea sau al treilea copil nu ar fi un motiv de bucurie. Fiecare nou nascut este un motiv de bucurie pentru orice familie. O data cu aducerea pe lume a unui nou nascut, responsabilitatile unui cuplu cresc considerabil, iar toata lumea acestora se va invarti in jurul celui mic, pentru ai putea oferi tot ceea ce este nevoie. In continuarea acestui articol am sa va vorbesc despre carucioare. Mai exact despre carucioarele cu landou. Ce sunt acestea, care este costul acestora dar si de unde putem achizitona un astfel de carucior cu landou.

Despre carucioarele cu landou

Carucioarele cu landou, sunt mai exact carucioarele 2 in 1. Adica acest tip de carucioare, au in componenta acestora, atat caruciorul propriu-zis cat si un cosulet pentru a va putea transporta copilasul mult mai simplu. De asemenea, daca sunteti nevoiti sa circulati cu masina personala, acest landou poate fi folosit foarte simplu si ca scaun auto pentru copii, deci dumneavoastra nu veti mai fi nevoit sa cheltuiti alte sume considerabile pe achizitionarea separata a unui scaun auto, doar in cazul in care copilul a crescut si veti vi nevoit sa achizitionati un astfel de scaun atuo pentru copii.

Aceste carucioare cu landou pot fi achizitionate intr-o gama foarte diversificata de modele deoarece acestea sunt de diferite culori, atat pentru fetite cat si pentru baietei. De asemenea, in general acest tip de carucioare cu landou sunt dotate cu 4 roti, de cele mai multe ori pot fi duble, iar dumneavoastra va veti putea plimba copilasul in asa fel incat aceasta sa vad in directia de mers, cat si sa aiba viziune in sensul opus deplasarii. Deci dumneavoastra veti putea vedea ce va face copilasul in timpul plimbarii acestuia.

Pretul estimativ al acestor carucioare cu landou

Datorita faptului ca exista o gama foarte diversificata de astfel de carucioare cu landou, pretul acestora este si el de asemenea foarte diversificat. Pretul acestor carucioare cu landou poate incepe de la 300 de lei si poate ajunge chiar si pana la 1200 de lei. Deci dupa cum puteti vedea, daca o gama de produse este foarte diversificata, si pretul acestora este si el de asemenea foarte diversificat.

In ziua de azi exista extrem de multe magazine care comercializeaza carucioare pentru copii, atat magazine conventionale cat si magazine virtuale, insa nu toate ne pot oferi garantia ca acestea sunt de calitate. Un magazin virtual extrem de bun pe care v-il pot recomanda este magazinul-mamicilor.ro. Aici puteti gasi o gama foarte diversificata de produse pentru copii si bebelusi.

Daca va doriti sa achizitionati un carucior cu landou pentru copilasul dumneavoastra, nu mai stati pe ganduri si accesati acum site-ul magazinul-mamicilor.ro, unde puteti gasi o gama diversificata de carucioare dar si nenumarate alte produse pentru copii si nou nascuti.