Indiferent de varsta, tenul are nevoie de ingrijire si atentie, pentru ca acesta sa ramana tanar o perioada cat mai lunga de timp. Unele femei aleg sa mearga la salon, altele isi rasfata tenul chiar la ele acasa, folosind produse naturiste si creme cosmetice. In cazul in care sunteti adepte ale tratamentelor naturiste, Star International Med va intampina cu o gama variata de produse cosmetice naturale destinate atat problemelor tenului, cat si ingrijirii zilnice ale acestuia.

La Star International Med gasiti tratamente naturiste pentru ten, dar si tratamente naturste destinate altor afectiuni, precum: afectiuni respiratorii, cardiovasculare, sanguine, hepatobiliare, gastrointestinale, parazitare, urogenitale, imunologice, dar si afectiuni ale pielii si parului, neuropsihice sau cosmetice naturale. Ce fel de tratamente pentru ten puteti comanda? Creme impotriva acneei. Lapte demachiant, creme pentru ten gras sau ten uscat, creme de hidratare sau creme antirid.

Aceste produse sunt realizate pe baza de ingrediente 100% naturale obtinute din plante ce cresc in apropierea muntilor Himalaya. Asadar, toate produsele sunt realizate din plante specifice Indiei, fara pesticide sau alte adaosuri chimice ce ar putea dauna sanatatii consumatorilor. Substantele bioactive isi pastreaza toate proprietatile, astfel ca efectele acestor produse sunt garantate.

Incearca si tu tratamente naturiste pentru ten si vezi diferenta!

Ce nu fac femeile pentru frumusete! Cheltuie sume mari de bani pe produse cosmetice de firma ce promit minuni, merg la salon sau prepara retele bunicii pentru a-si ingriji tenul acasa. Cateodata insa, niciuna dintre acestea nu ofera rezultatele dorite, fie din cauza ca nu se respecta tratamentul cu strictete, fie din cauza produselor ineficiente, cu efect pe moment. Organismul nostru reactioneaza cel mai bine la tot ceea ce este natural, iar produsele de la Star International Med sunt tolerate fara probleme de pielea tenului dvs, dupa cum veti putea vedea.

Aceste tratamente naturiste pentru ten sunt special concepute pentru a raspunde femeii moderne, care nu mai are timp prea mult pentru ea. Astfel, produsele sunt disponibile sub forma de creme, cu textura usoara, foar simplu de aplicat dupa curatarea pielii. De exemplu, daca aveti pielea uscata, tenul dumneavoastra este foarte sensibil si predispus la aparitia ridurilor in cazul in care nu este hidratat corespunzator. La Star International Med gasiti produse pentru o ingrijire completa, de la gomaj si creme pentru masaj facial, pana la crema zilnica de hidratare. In acest caz, puteti opta pentru Pearl Cream sau Gold Cream, in functie de varsta.

Tratamente naturiste pentru ten –reteta frumusetii din Himalaya!

Daca v-ati saturat de produsele cosmetice disponibile pe piata si doriti sa incercati tratamente naturiste pentru ten realizate din plante ce cresc tocmai in apropierea muntilor Himalaya, Star International Med reprezinta solutia ideala. Acestea sunt concepute dupa retete traditionale si nu contin aditivi chimici care sa dauneze sanatatii si frumusetii dvs. Beneficiati astfel de ingrijire completa si preturi foarte bune, dar si de comenzi rapide. Pentru mai multe detalii, accesati www.ayurmed.ro!