Multi dintre noi resimtim disconfort in lunile de vara din cauza temperaturilor foarte ridicate. Pentru cei care locuiesc la ultimele etaje sau care au orientarea ferestrelor inspre sud, vara inseamna, dincolo de vacante, relaxare si distractie, o lupta continua cu caldura si gasirea unor metode pentru a face fata cu brio acesteia. Persoanele care au probleme cardiace sau cele care au o varsta inaintata sunt in fiecare an cele mai expuse la temperaturile foarte ridicate. In aceste situatii, ar fi foarte util un aparat aer conditionat. Pentru toti cei care au nevoie de aparate aer conditionat, solutia cea mai buna o reprezinta cumpararea acestora de la magazinul Klima Point.

Ce trebuie sa stiti despre Klima Point,  de la care puteti cumpara aparate aer conditionat?

Aceasta societate, cu sediul in Bucuresti si-a inceput activitatea in urma cu 6 ani si se ocupa cu comercializarea pe piata romaneasca de instalatii de ventilatie si climatizare, incalzire centralizata, instalatii sanitare, toate de la producatori de marca, renumiti inclusiv la noi in tara. Toate produsele pe care firma le comercializeaza sunt de foarte buna calitate, iar in calitate de client al acestei firme, beneficiati de service, atat in perioada garantiei, cat si in  cea de post garantie. Puteti apela la aceasta firm, fie ca aveti nevoie de aparate aer conditionat pentru casa, apartament, fie chiar si pentru firme, birouri etc.

Ce fel de aparate aer conditionat gasiti in oferta companiei Klima Point?

La Klima Point gasiti aparate aer conditionat pentru spatii de 15-25 mp2- de 9000 BTU, pentru spatii de 26-35 mp2- 12000 BTU, pentru spatii cu o suprafata de 36-45 mp2- 18000 BTU si pentru spatii a caror suprafata este cuprinsa intre 46 si 55 mp2- 24000 BTU. In privinta preturilor, acestea sunt pentru toate buzunarele, putand gasi aparate aer conditionat la 1289 lei, la 1929 lei, 2430 lei sau chiar la 5299 lei. Magazinul comercializeaza aparate aer conditionat de la producatori de incredere, renumiti pentru produsele lor de calitate: Yamato, Samsung, Osaka, LG, Whirlpool, Electrolux, Hitachi, Haier etc. Angajatii companiei Klima Ppoint va ofera consultanta gratuita pentru a alege produsul cel mai bun pentru dumneavoastra. Daca sunt folosite rational, poluarea aerului este diminuata, iar alergenii si praful  vor fi la un nivel mult mai scazut.

Vreti sa ii contactati pe angajatii firmei Klima Point pentru a beneficia de aparate aer conditionat?

Daca vreti sa consultati lista cu produsele comercializate de aceasta firma, puteti sa accesati site-ul sau- klimapoint.ro. In cazul in care va intereseaza un anumit model, il puteti cumpara direct de pe site, urmand pasii indicati. Ulterior va trebui sa confirmati comanda, iar apoi in cel mai scurt timp va va fi livrata la adresa indicata. Pentru a lua legatura cu un reprezentant al firmei bucurestene, aveti mai multe variante: fie prin e-mail, fie prin telefon sau pe Messenger. Firma functioneaza dupa programul 08.00-20.00, de luni pana sambata. Klima Point va asteapta cu oferte foarte avantajoase pentru aparate aer conditionat, la preturi greu de refuzat. Descoperiti acum varietatea de produse oferite de firma Klima Point!

Reclame