Cand doresti sa vinzi sau sa inchiriezi un apartament trebuie sa detii o serie de documente. Toate acestea trebuie sa fie legale si trebuie sa fie obtinute prin intermediul unor persoane autorizate. Printre documente se numara si certificatul energetic, document care atesta performanta energetica a cladirii. Daca ai nevoie de un certificat energetic legal atunci alege sa colaborezi cu echipa de doctori ingineri din cadrul companiei Enermed Impex.

Ce rol are un certificat energetic?

Un certificat energetic nu este numai obligatoriu din punct de veder legal, dar este si foarte practic deoarece te ajuta sa afli si care este consumul energetic pe care il suporti anual. In urma unei analize amanuntite locuinta este incadrata intr-o anumita clasa energetica. Ca si la electrocasnice si locuintele pot fi incadrate intr-una din cele sapte clase energetice, clase notate cu litere de la „A” la „G”. Locuintele care sunt incadrate in clasa energetica „A” beneficiaza de performanta energetica, in timp ce locuintele care sunt incadrate in clasa energetica „G” au un consum mare de energie.

Certificatul energetic este util viitorului cumparator deoarece acesta va sti care va fi consumul energetic al locuintei si cat va plati la achitarea facturii de energie. Este valabil si daca tu doresti sa cumperi o locuinta deoarece vei sti daca aceasta se asorteaza cu nevoile tale. Important de mentionat este faptul ca un certificat energetic este valabil timp de 10 ani.

Obtine un certificat energetic legal cu ajutorul expertilor de la Enermed Impex

Compania Enermed Impex are la baza o serie de doctori ingineri ce se bucura de o experienta acumulata in peste 18 ani de activitate. Procesul prin care se obtine un certificat energetic este simplu si implica cat de putin prezenta clientului. Se realizeaza o vizita scurta de 15 minute la adresa locuintei ce urmeaza sa fie evaluata, iar aici se efectueaza masuratori precise. In mai putin de 24 de ore se intocmeste certificatul. Acest lucru este posibil datorita competentei cu care echipa lucreaza. Preturile solicitate sunt accesibile pentru toti clientii.

Pentru a prezenta serviciile prestate, compania Enermed Impex a lansat pagina virtuala certificat-rapid.ro. Aici afli mai multe informatii despre cum se obtine un certificat energetic, ce acte iti sunt necesare si multe alte detalii utile. Nu uita ca pentru a vinde sau a inchiria o locuinta ai nevoie de acte atestate si documente legale. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o echipa care poate procura toate actele de care ai nevoie. In general un certificat energetic se poate obtine in maxim 24 de ore. Pentru cazurile de urgenta certificatul poate fi obtinut in doar cateva ore.

Afla care este performanta energetica a locuintei pe care o ai cu ajutorul expertilor de la Enermed Impex. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0722.592.242 sau trimite un email la adresa contact@certificat-rapid.ro. Echipa lucreaza zilnic in intervalul orar 8:00-21:00. In cel mai scurt timp vei avea un certificat energetic legal si vei sti daca ai o locuinta eficienta din punct de vedere energetic. Acest document este obligatoriu in cazul in care doresti sa vinzi sau sa inchiriezi respectiva locuinta.

Reclame