Cauti un restaurant cu specific romanesc in Predeal? Vrei sa servesti cele mai bune si gustoase preparate? Totul amenajat cu bun-gust, intr-o atmosfera de poveste? Viziteaza restaurantul Hanul Domnitorilor si vei avea parte de o experienta unica, bineinteles cu specific romanesc.

Nu multe sunt locurile care ne raman in suflet si pe care alegem sa le vizitam cu diferite ocazii. Restaurantul Hanul Domnitorilor este un loc pe care ti-l vei aminti cu drag. Este un loc frumos amenajat, unde curatenia este pusa pe primul loc, unde atentia la detalii este garantata. Este exact locul unde iti vei dori sa revii cu fiecare ocazie. Restaurantul este situat in centrul Predealului si isi intampina clientii cu preparate alese. Cadrul este impresionant, totul fiind amenajat pana la cel mai mic detaliu.

Viziteaza un restaurant cu specific romanesc in Predeal

Acest restaurant poarta numele de Hanul Domnitorilor si este deschis clientilor care stiu sa apecieze calitatea. Meniul este bogat, iar preparatele sunt gatite atat modern cat si traditional. Restaurantul este dotat cu o vatra moderna in care se coace cea mai savuroasa pizza, dar si cu cuptoare profesionale in care se prepara cele mai alese preparate. Daca te-ai saturat de meniurile moderne si vrei sa servesti preparate traditionale romanesti, atunci Hanul Domnitorilor reprezinta cea mai buna alegere. Gasesti un meniu bogat cu peste 300 de preparate, bucate atent alese, pregatite dupa cele mai bune retete. Experienta bucatarilor a permis realizarea acestor bunatati, iar renumele restaurantului a ajuns departe.

Daca anul acesta ai ales sa-ti petreci concediul la Predeal atunci alege sa te odihnesti in cadrul restaurantului Hanul Domnitorilor. Este un restaurant cu specific romanesc unde vei descoperi cele mai gustoase preparate. Toate acestea sunt realizate dupa retete pastrate din trecut, retete care ne apartin noua, romanilor.

Alege un restaurant cu specific romanesc atunci cand vizitezi Predealul

Tu ce iti doresti sa gasesti intr-un restaurant? Curatenie? Angajati atenti care se comporta exemplar si care iti ofera cele mai bune informatii? Un meniu bogat din care sa alegi? Preparate gustoase pregatite dupa cele mai bune retete? Viziteaza restaurantul Hanul Domnitorilor si vei avea parte de o experienta inedita, exact asa cum ai visat. Este un restaurant cu specific romanesc frumos decorat si amenajat, unde preparatele sunt gatite cu multa atentie, doar din ingrediente atent alese. Totul pentru ca tu, clientul, sa beneficiezi de tot ce este mai bun si proaspat.

Chiar daca vei petrece concediul in Predeal sau esti doar in trecere, alege sa te opresti si la restaurantul Hanul Domnitorilor. Te asteapta cele mai delicioase preparate, executate din cele mai naturale ingrediente, totul intr-o atmosfera de poveste, in cadrul unui restaurant frumos amenajat. Personalul iti ofera servicii ireprosabile in orice moment al zilei. Pentru mai multe informatii suna la numarul de telefon 0769.161.962. Alege un restaurant cu specific romanesc in care te vei simti bine si unde vei putea savura cele mai delicioase preparate. Hanul Domnitorilor te asteapta cu portile deschise cu orice ocazie, in orice anotimp. Te vei bucura de servicii profesionale si bucate atent alese.