vile-pipera

Cumpararea unei case este o decizie importanta, mai ales daca in noua locuinta urmeaza sa se mute o familie. Spre deosebire de burlaci si, in general, de persoanele singure, care nu au obligatii si se pot adapta, in functie de posibilitatile financiare, conditiilor unui cartier sau altuia, o familie are mai multe nevoi si nu poate accepta la fel de usor sa locuiasca in orice cartier.

De aceea, alegerea unei vile Pipera (vila in Pipera)este solutia ideala pentru aceasta categorie de cumparatori. Fiind un cartier relativ nou al Capitalei, ofera conditii de locuit net superioare celor din zonele “istorice” din centrul sau din estul orasului, unde suprapopularea, aglomeratia si poluarea sunt problemele zilnice cu care se confrunta cei care locuiesc acolo. In cazul unei vile Pipera, lucrurile stau complet diferit, fiind alegerea ideala pentru orice familie care isi doreste liniste, confort si siguranta, toate intr-un mediu prietenos pentru cei mici care dicteaza deciziile mari.

Alegerea unei vile in Pipera iti schimba viata radical

Asadar, a opta pentru vile Pipera inseamna a alege o viata linistita, destul de aproape de oras, dar suficient de departe de vacarmul Capitalei, care poate deveni stresant chiar si pentru cea mai calma persoana. In plus, alegerea unei vile in Pipera este perfecta pentru cei care vor sa aiba sentimentul apartenentei la o comunitate.

Cu alte cuvinte, casa noua vine cu un bonus de vecini simpatici pentru tine si un altul de prieteni pentru copiii tai, cu care sa se joace in siguranta in cartier. Iar, pentru cei mai pretentiosi, exista un detaliu care ii va convinge cu siguranta. Cele mai multe vile din Pipera sunt construite la standarde de calitate greu de egalat de oricare alta cladire de locuit din restul Capitalei, fie ea constructie veche sau noua.

 Familia, pe primul plan in cartierele de vile din Pipera

 Orice parinte isi doreste pentru copilul sau siguranta atunci cand il lasa afara la joaca si profesionalism atunci cand vine vorba despre gradinita sau scoala la care invata. Sunt doua conditii esentiale pentru orice familie, pe care cartierul vecin cu nordul Bucurestiului le intruneste fara probleme. Este si motivul pentru care majoritatea vilelor din Pipera gazduiesc familii.

Aici sunt locuri de joaca dotate cu leagane, tobogane si echipamente destinate copiilor, unde riscul ca cei mici sa pateasca ceva rau este minim. In plus, genul de oameni care frecventeaza aceste locuri de joaca fac parte din aceeasi categorie sociala, peste medie, ceea ce ofera incredere parintilor sa-si lase copiii la joaca fara temeri. Doar optiunea unei vile in Pipera aduce confort si siguranta, pe care majoritatea zonelor din Bucuresti nu le ofera.

 Vile in Pipera pentru parintii corporatisti 

In plus, alegerea unei vile Pipera ar fi ideala pentru familiile in care atat mama, cat si tatal lucreaza intr-o corporatie multinationala. Este binecunoscut faptul ca majoritatea acestora au sediile in Pipera sau, in orice caz, in nordul Bucurestiului, adica in vecinatatea cartierului. Asadar, alegerea unei vile in Pipera ar insemna mai putin timp petrecut in trafic in drum spre casa si mai multe momente alaturi de familie.

Reclame