Exista doua tipuri de afaceri, cele care sunt inradacinate, si cele care au posibilitatea de a-si extinde orizonturile si chiar isi pot schimba locatia in functie de piata. Bineinteles, cele mai multe pareri vor puncta pe tipologia fiecarui business dar si pe lipsa sau prezenta unor anumite oportunitati, aspecte si alegeri. Suntem Demcar 2000 si venim sa le oferim tuturor tinerilor antreprenori containere comerciale care ofera chiar mai multe oportunitati decat ati crede. Asa cum probabil ati realizat, vom discuta despre oportunitati si afaceri, atat prin prisma investitiilor de demarare, dar si din perspectiva cheltuielilor de intretinere si cam ce ati putea face cu niste containere comerciale pentru firma dumneavoastra.

Ce sunt si ce pot oferi niste containere comerciale

Pentru inceput, containerele comerciale sunt practic niste containere de transport ca si aspect brut, insa, prin intermediul modificarilor si a dotarilor cu care acestea sunt prevazute, ele pot inlocui fara nici o problema un sediu de firma sau chiar si o casa, asa cum este in cazul containerelor modulare. Si pentru ca un manager sau un tanar antreprenor, costurile sunt un subiect destul de sensibil, trebuie sa stiti faptul ca pretul unor containere comerciale este cu mult mai redus fata de cele ale ridicarii unui sediu sau a unei cladiri de mici dimensiuni.

In general, aceste containere comerciale sunt folosite pentru business-urile de mici dimensiuni, de la fast-food point, pana la chioscuri de ziare, covrigarii, info-pointuri si nu numai. Acest gen de afaceri sunt un excelent start-up deoarece riscurile implicate in deschiderea unui astfel de business sunt oarecum limitate si permite daca vreti, chiar si o testare a pietei.

Dotarile valabile pentru niste containere comerciale sunt extrem de variate, practic, trebuie sa va ganditi ca structura acestora permite cam orice, incepand de la placarea exterioara pentru a da un aspect elegant dar si pentru a izola termic structura. In interior, spatiul de aproape 12m2 (605.8cm x 234.8cm x 270cm) este suficient pentru a permite amplasarea celor necesare pentru micul business, fie ca este vorba de un birou de prezentare, un fast-food sau o clatitarie, de ce nu?

Va oferim containere comerciale personalizabile in functie de cerintele dumneavoasta

Intretinerea unor containere comerciale este foarte usoara, in primul rand, acestea sunt construite dintr-o tabla zincata ce poate ajunge la grosimi si de 12mm, aceasta fiind tratata in 2 straturi de protectie, din care, unul este cu vopsea epoxidica. Astfel, acestea pot face fata tuturor conditiilor meteorologice, iar pe timpul iernii, datorita izolatiei cu spuma poliuretanica inclusa in structura tip sandwich a peretelui, va veti bucura si un bun comfort termic. Evident, aceste containere comerciale pot fi echipate si cu sisteme de incalzire electrice sau chiar pe gaz in functie de specificatii si nevoi.

Ei bine, daca doriti sa deschideti un business mic, simplu, eficient si rentabil, va recomandam sa folositi containere comerciale pentru a va amplasa buticul sau chiar o reprezentanta zonala acolo unde este si cererea. Noi va asteptam pe pagina noastra de internet, www.demcar.ro pentru a consulta oferta noastra, dar si pentru a ne contacta in vederea solicitarii de informatii si o oferta personalizabila.