Jucariile in viata copiilor sunt la fel de importante in viata copiilor in aceeasi masura cum este telefonul mobil in viata unui adult. Deschid calea catre socializare. Cu totii am avut acele jucarii de plus pe care le-am dus cu noi peste tot intocmai cum am face cu cel mai bun prieten. Cu ajutorul acestor jucarii de plus copii isi dezvolta abilitatile sociale si nu numai atat. In randurile urmatoare va vom oferi cateva recomandari cu privire la importanta pe care o are cumpararea unor jucarii de plus.

Noi suntem Paperina un magazin online care ofera celor mici o multime de jucarii de inalta calitate care au rolul de a mentine mereu activ interesul celor mici dar le si dezvolta abilitatile sociale. Toate aceste jucarii le puteti gasi in magazinul nostru online www.paperina.ro si sa le comandati chiar azi. Fiecare model este fabricat astfel incat sa indeplineasca cu succes standardele de calitate si siguranta. Aceste doua elemente sunt vitale atunci cand se fabrica jucarii intrucat fara acestea copii s-ar putea rani.

Dezvoltarea abilitatilor prin intermediul jucariilor

Copilul nu foloseste jucariile ca pe niste obiecte neinsufletite ci le ofera o personalitate proprie, le creeaza o poveste si toate acestea gratie imaginatiei lor bogate. Prin a transforma aceste jucarii de plus in personaje de poveste, copilul se transforma pe el insusi. Cumparand jucarii, practic ii cumparati un prieten pe viata.

Astfel prin utilizarea unor jucarii le dezvoltati cele mai importante laturi ale personalitatii lor: gandirea analitica, gandirea logica, imaginatia, activitatea analitico – sintetica in multiple si diverse planuri de reflectare a realitatii (senzorial, perceptiv, imaginativ si notional).

Nu este intamplator nicic faptul ca un copil strica jucariile intrucat pe plan analitico – sintetic supune jucariile unor experimente iar ca urmare a acesteia i se starneste curiozitatea, doreste sa stie ce se afla in spatele un ei jucarii, mecanisme care il fac sa functioneze si multe altele. Este bine sa incurajati copii sa se joace.

Totusi va recomandam sa monitorizati un pic aceste ,,operatii” pe care le realizeaza micutul din dorinta de a descoperi ce se afla intr-o jucarie intrucat poate sa duca la un caracter destructiv prin a i se impamanta in memorie faptul ca este in regula sa strice jucariile.

Jucariile de plus de la Paperina solutia cea mai buna pentru copii

Prin joaca se reunesc doua planuri: cel fictiv si cel real. In acest fel este mijlocita asimilarea experientei sociale de catre copii. Trebuie sa retineti ca intre o interactiune sociala sanatoasa si introvertism este o linie destul de subtire. Trebuie sa va asigurati ca aceste jucarii de plus contribuie intr-un mod pozitiv la dezvoltarea abilitatilor sociale ale copilului.

In magazinul nostru online www.paperina.ro,  nu veti gasi numai jucarii de plus ci si o gama variata de jucarii care il vor ajuta pe cel mic sa descopere lumea prin joaca dar sa se dezvolte si el insusi intr-un mod cat mai pozitiv. Daca sunteti in cautarea unor jucarii frumoase si perfecte din toate punctele de vedere dar si la preturi avantajoase, Paperina va asteapta pregatiti cu tot ceea ce si-ar putea dori mai mult un copil.