Inca din anul 1992 firma noastra poate sa ofere cele mai bune solutii atunci cand vine vorba despre produse adezive care sa fie utilizate pentru delimitarea unor zone cu trafic intens. Aici este vorba despre unul dintre produsele noastre cele mai populare si anume role benzi adezive PVC. Utilitatea dar si proprietatile care caracterizeaza aceste role de benzi adezive din policlorura de vinil sunt remarcabile, devenind un ajutor de nadejde in special atunci cand este necesara marcarea unui teritoriu de trecere, de lucru, de depozitare si asa mai departe.

In acest scop astfel de role benzi adezive PVC devin solutia cea mai economica si puteti beneficia de produsele noastre prin a ne contacta. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre serviciile care vin impreuna cu aceste produse atunci puteti consulta pagina noastra de internet http://www.diafoam.ro.

Procesul de obtinere role benzi adezie PVC

Inaintea de a vorbi despre utilitatea oricarui produs este esential sa cunoastem cateva lucruri esentiale despre ele. Aceste role benzi adezive PVC sunt realizate cu ajutorul unor echipamente ce permit fabricarea unei cantitati suficient de mari incat sa satisfaca cererea de pe piata si, in mod automat comenzile dumneavoastra pe care le plasati catre noi. In al doilea rand, pentru a se obtine aceste role benzi adezive PVC, stratul lor superior este acoperit cu o pelicula de film din policlorura de vinil care a fost supus unui proces de elasticizare si stabilizare pentru a fi flexibil, rezistent la produse acide sau alcaline. De asemenea, aceste role benzi adezive PVC prezinta o rezistenta deosebita la trafic intens, lucru care il face sa devina o solutie optima in special atunci cand trebuie delimitata o zona de acces.

Pe acest film de pe suprafata produsului a fost aplicat un adeziv pe baza de cauciuc care este sensibil la presiune si avand o aderenta crescuta la diverse suprafete. Acest adeziv nu are proprietati corozive si poate sa fie mentinut pe suprafata vizata pe termen indelungat fara sa afecteze suprafata pe care a fost aplicata. De asemenea nu necesita o preincalzire sau tratamente speciale pentru a putea fi aplicata.

Utilitatea acestor role benzi adezive PVC

Chiar si atunci cand vorbim despre utilizarea la nivel industrial al acestor role benzi adezive PVC putem spune ca isi gasesc utilitatea. In special atunci cand este vorba despre marcarea unor produse astfel incat sa existe o codificare colorata si sa se delimiteze produsele unele de altele.

De asemenea, rezistenta remarcabila de care da dovada acest produs pe care vi-l punem la dispozitie o sa devina un aliat de nadejde in activitatile din fiecare zi. Pentru a solicita o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati iar unul dintre consultantii nostri va va pune la dispozitie aceste solutii atat de practice si economice.

Pe site-ul nostru www.diafoam.ro veti putea gasi si alte produse la fel de remarcabile si de inalta calitate cu ajutorul carora sa puteti duce la indeplinire toate proiectele pe care le aveti. Asadar, nu trebuie decat sa ne contactati si toate aceste solutii vor deveni ale dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

 

Reclame