Importanta pe care o au niste anvelope turisme nu tine doar de viteza pe care autoturismul o poate atinge, ci si de siguranta si de eficienta consumului. Suntem Bela Auto, furnizorul dumneavoastra de piese auto, accesorii dar si consumabile pentru masini mici, mari si nu numai. Pentru ca primavara pare intr-un final a-si intra in drepturi, spunem noi ca este momentul perfect sa va ganditi la achizitionarea unor noi anvelope turisme pentru vara care sa va ofere conditiile optime de rulaj indiferent de drumul pe care il alegeti.

De la anvelope turisme pentru masini, pana la cele off-road

Alegerea unor anvelope turisme trebuie facuta respectand in primul rand specifcatiile de compatibilitate ale masinii dumneavoastra. Asadar, in primul rand trebuie ca noile cauciucuri sa se potriveasca atat ca diametru interior si exterior cat si ca latime. Fiecare tip de anvelope turisme prezinta inscriptii specifice caracteristicilor pe care acestea le detin.

Deoarece in Romania clima pare sa se indrepte mai degraba spre doua anotimpuri, unul secetos – iarna, si unul ploios – vara va recomandam sa va orientati catre niste anvelope turisme de vara cu bune caracteristici de aderenta la sol pe suprafete ude. Este bine cunoscut faptul ca pe timpul verii cele mai multe accidente sunt cauzate de neadaptarea vitezei la conditiile de drum, insa un cuvant greu de spus il are si tipul de anvelope turisme pe care il detineti. Folosirea unor cauciucuri simple, fara a avea striatii speciale de directionare a apei spre exteriorul cauciucului poate duce la fenomentul de aqua-planaj. Acesta este vinovatul principal pentru pierderea controlului autoturismului.

Seria de anvelope turisme de performanta nu este adresata neaparat numai pentru bolizi sau masini de raliu. Acestea pot fi puse si pe masinile normale, acolo unde sunt respectate toate cerintele. Aceste cauciucuri sunt concepute in primul rand pentru a oferi o aderenta cat mai buna chiar si in conditiile prezentei peliculelor de apa. Asadar, pentru cei ce doresc siguranta si conditii optime de rulaj, aceste anvelope turisme sunt ideale, insa in mod evident, prezenta unor cauciucuri de inalta performanta nu inseamna ca puteti “alerga” cu 200Km/h , nu?

Pentru ca oferim anvelope turisme atat pentru cele de oras cat si offroad, ne aplecam unpic si asupra acestui segment. Bineinteles, cauciucurile pentru masinile 4×4 sunt concepute pentru a putea face fata oricarei calatorii, pe asfalt, pietris, pamant, noroi si nu numai. Acestea au peretii mult mai solizi, iar profilul acestora este mult mai reliefat pentru a putea asigura o buna prindere la terenul accidentat.

Alegerea unor anvelope turisme all-terrain

Alegerea unor anvelope turisme all-tarrain trebuie facuta tinand cont de specificul traseelor pe care le parcurgeti cel mai des. Exista modele universale dar si cauciucuri speciale pentru teren accidentat. Cea de-a doua categorie este foarte usor de recunoscut dupa profilul amplu pe care acestea le au.

Noi va asteptam asadar pe pagina noastra de internet sa va echipati masina cu noi anvelope turisme de vara. Pe langa acestea, va oferim o paleta completa de piese de schimb pentru toate modelele de masini dar si accesorii si consumabile.

Reclame