Domeniul energiei electrice este unul in care trebuie atentie sporita. In afara de atentia personalului, este necesara si protectie care poate fi oferita de diferite produse. In momentul de fata exista elemente care mentin siguranta, printre care putem mentiona si covor electroizolant.

Ce inseamna de fapt un covor eletroizolant?

Produsul denumit covor electroizolant reprezinta un mijloc de protectie impotriva tensiunii care are rolul de a proteja personalul care executa lucrari la instalatiile electrice sau cei care deservesc instalatiile sau le supravegheaza. Totusi, el nu ofera protectie completa, ci este doar o solutie auxiliara. Personalul trebuie sa utilizeze si celelalte mijloace de protectie electroizolante: manusi, cizme, ustensile, etc. Pentru a asigura protectie, se recomanda ca acest covor electroizolant sa fie ferit de radiatii solare directe, de umezeala, praf, leziuni mecanice, factori care duc la scaderea proprietatilor. Deoarece aceste covoare electroizolante sunt importante pentru viata lucratorilor, se recomanda in mod expres apelarea la firme profesioniste, ale caror produse sunt certificate.

De la ce firma puteti sa cumparati un astfel de covor electroizolant?

Pentru a achizitiona produse de calitate, printre care si covor electroizolant, va recomandam sa apelati la compania nemteana Ikosar. Aceasta a cunoscut o dezvoltare continua incepand cu anul 1993, an in care si-a inceput activitatea pe piata romaneasca, in sectorul de productie al articolelor tehnice din cauciuc din Romania. Inca de la inceput s-a impus pe piata datorita principiilor sale: calitate, flexibilitate, diversitate, promptitudine si dotare tehnica de exceptie. Toate acestea au rezultat un portofoliu de clienti interni si externi si o cerere in continua crestere a produselor sale.. Printre tarile unde exporta Ikosar amintim: Ungaria, Italia, Grecia, Egipt, Tunisia, Republica Moldova etc. Ikosar ofera diferite produse din cauciuc si servicii de vulcanizare, cauciucare si reparare.

Ce fel de covor electroizolant va ofera compania Ikosar?

Trebuie precizat ca firma Ikosar nu este un distribuitor de produse, ci aceasta le produce. Acesta este si cazul pentru covor electroizolant. Acesta este produs avand dimensiuni diferite, in functie de necesitatile dumneavoastra. Astfel covoarele sunt fabricate avand latimi de 800, 1000 sau 1200 mm, grosimi de 6, 8 sau 10 mm, iar lungimile pot fi date pe comanda. In afara de covor electroizolant, Ikosar pune la dispozitia clientilor si alte produse: benzi transportoare, curele late de transmisie, garnituri din cauciuc, covorase de intrare, etc. Specificatiile tehnice ale produselor le regasiti pe site-ul companiei.

Cum ii puteti contacta pe cei de la Ikosar pentru a cumpara covor electroizolant?

Pentru a-i contacta pe reprezentantii companiei Ikosar si pentru a achizitiona un astfel de covor electroizolant, va invitam sa accesati pagina lor de Internet- ikosar.ro. Veti gasi informatii suplimentare cu privire la produsele realizate, inclusiv o brosura pe care o puteti descarca. In plus, compania pune la dispozitia clientilor informatii despre procesul tehnologic, avand posibilitatea de a-l urmari pas cu pas. Pentru alte detalii despre produsele si serviciile oferite va stau la dispozitie numerele de telefon si adresa de e-mail. In cel  mai scurt timp reprezentantii Ikosar va vor oferi raspunsuri la intrebarile adresate, iar apoi veti putea plasa comenzile dumneavoastra.

Reclame