Stiati ca umbrela a fost confectionata pentru prima data  din matase, de  catre un chinez? Tot chinezilor li se datoreaza si confectionarea primei umbrele dintr-un material impermeabil, obtinut prin ceruirea si lacuirea umbrelei din hartie. In trecut, secole la rand, umbrelele erau folosite de catre inalta clasa sociala, fiind associate cu regalitatea; in acest sens, avem numeroase dovezi: basoreliefuri, tablouri, tesaturi etc. In prezent, exista numerosi producatori internationali de umbrele, care furnizeaza produse inclusiv la noi in tara. Daca vreti sa beneficiati si dumneavoastra de umbrele promotionale va invitam sa descoperiti ofertele atractive propuse de firma Oblio Astrans din judetul Bistrita Nasaud.

Sa aflam mai multe despre aceasta companie la care gasiti umbrele promotionale

Aceasta firma a aparut pe piata romaneasca in anul 1991, fiind de tip SRL, insa incepand cu anul 2006, Oblio Astrans este o companie romano-austriaca, in cadrul careia, 23% dintre actiuni apartin austriecilor. Firma comercializeaza umbrele importate de la firma Doppler. Firma se ocupa si cu producerea de diverse umbrele de terasa, publicitare, accesorii de gradina, mobilier. Printre clientii cu care are colaborari firma Oblio Astrans se numara: Metro, Selgros Cash & Cary, Cora, Praktiker. Firma ofera umbrele promotionale la cel mai bun raport pret-calitate si tocmai de aceea, numarul clientilor si colaboratorilor este in crestere. Principalele atuuri de care dispune compania din judetul Bistrita Nasaud sunt: seriozitatea, promptitudinea, flexibilitatea si profesionalismul. Iata asadar motive suficiente pentru care se merita sa alegeti Oblio Astrans pentru a cumpara umbrele promotionale.

Gama variata de produse oferite de Oblio Astrans

Oblio Astrans vine in intampinarea dumneavoastra cu foarte multe modele de umbrele. Acestea sunt grupate, pe site-ul oblioas.ro in mai multe categorii: umbrele de ploaie, umbrele publicitare, umbrele de gradina si terasa. In categoria umbrele de ploaie veti regasi umbrele petru femei, barbati, copii, umbrele de familie, umbrele de lux si carbon steel, avand o calitate deosebita si modele foarte atractive. Oblio Astrans va ofera posibilitatea de a cumpara produsele dorite prin intermediul site-ului sau. Ulterior acestea va vor fi livrate in scurt timp (24- 48 de ore, in functie de localitatea in care stati), prin intermediul unei firme de curierat rapid. In afara de varianta comandarii online, mai aveti cateva variante prin care puteti comanda umbrele promotionale de la aceasta firma: prin e-mail, prin telefon sau la sediul firmei, de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00-14.30.

Cum ii puteti contacta pe reprezentantii acestei companii, de la care puteti cumpara umbrele promotionale?

Daca ati accesat site-ul firmei si ati descoperit acolo umbrele promotionale pe care vreti sa le cumparati, stiti deja ca le puteti comanda si in numai doua zile va veti putea bucura de ele si apoi folosi cu prima ocazie. Pentru a lua legatura cu angajatii firmei, aveti la dispozitie mai multe variante: telefon, fax, e-mail. Atunci cand vreti sa folositi doar lucruri de calitate, este cazul sa va orientate catre firme cunoscute, de renume, in care puteti avea incredere. Oblio Astrans cu siguranta nu va va dezamagi si va fi mereu un partener bun pentru dumneavoastra.

Reclame