Sudarea reprezinta procesul prin care se unesc doua sau mai multe obiecte din metal sau plastic cu ajutorul unui aparat special. Desi la prima vedere pare un proces foarte simplu, sudarea poate fi realizata cu succes numai cu ajutorul unor echipamente potrivite. Iata ca, asa s-a ajuns la utilizarea unor modele extrem de performante, ca de exemplu aparatul de sudura fibra optica, pe care il puteti achizitiona de la magazinul online Vanzari Electronice Telecoms.

Puteti comanda online produsul care se potriveste cel mai bine cerintelor dumenavoastra, dat fiind ca sunt disponibile mai multe modele. Mai exact, magazinul Vanzari Electronice Telecoms va pune la dispozitie aparat de sudura fibra optica Fujikura 70S sau variantele 12S, 19S si 62S, dar si aparatul de sudura fibra optica FTTH 22S. Pentru toate acestea puteti comanda si un acumulator aparat sudura fibra de inalta calitate.

Pe langa aparatele de sudura mai puteti opta si pentru multe alte produse, precum: tragatoare cablu, coliere plastic si coliere metalice inox, dispozitive pentru instalarea cablurilor, benzi de semnalizare, scara electroizolanta din fibra de sticla, cablu fibra optica, aparate de masura fibra optica si lista produselor poate continua. In plus, specialistii de aici va pot oferi informatiile de care aveti nevoie pentru a face o alegere corecta.

Ce trebuie sa stii despre un astfel de aparat sudura fibra optica ?

Sudura fibra optica este tehnica prin care doua fibre optice sunt unite permanent intr-o conexiune care sa aiba pierderi cat mai mici. Aparatele de sudura fibra optica sunt rapide, robuste si extrem de eficiente. De asemenea, acestea sunt proiectate special pentru a rezista in conditii de umiditate crescuta, praf sau diverse socuri. De exemplu, aparatul de sudura fibra optica Fujikura 70S prezinta urmatoarele caracteristici: 7 secunde timp necesar pentru sudarea fibrei Sm si 14 secunde timp de incalzire a unui mason termo. Dispozitivul este insotit de o geanta de transport speciala, dar si o masuta de lucru incorporata in structura gentii.

Un alt exemplu este acest aparat de sudura fibra optica Fujikura 22S, care este proiectat indeosebi pentru aplicatii FTTH. Acesta permite sudarea unor tipuri de cablu precum DSF, SMF sau MMF si este cel mai mic aparat de sudura bibra optica disponibil in prezent. Este foarte performant, iar ecranul de 12 cm ofera o imagine clara, ce ajuta la obtinerea unei suduri de inalta calitate. In plus, aparatul de bucura de o autonomie mare si o durata de viata  a electrozilor extinsa.

Investeste intr-un aparat de sudura fibra optica modern!

In cazul in care sunteti interesati de un aparat de sudura fibra optica performant, Vanzari Electronice Telecoms este magazinul la care trebuie sa apelati. Aici puteti alege dintre mai multe modele, care mai de care mai sofisticate si eficiente. Echipamentele sunt rezistente la socuri, umezeala si praf, sunt usor de folosit si au caracteristici tehnice excelente. Pentru detalii, accesati www.vanzari-electronice-telecoms.ro!

Anunțuri