Te muti? Pe langa bucuria unei schimbari si implicit a unui nou inceput, cu siguranta te gandesti si la partea mai putin placuta pe care o implica aceasta activitate: caratul mobilei. Efortul fizic, durerile de spate, „mituirea” prietenilor cu lada de bere in schimbul ajutorului, cautarea unor mijloace de transport cat de cat adecvate si piesele de mobilier lovite din pricina unei manevrari nu tocmai profesioniste, de toate poti scapa daca apelezi la o echipa de specialisti in relocari. Pentru mutari mobila Cluj, intotdeauna te poti baza pe cei din cadrul firmei Mutantii!

Mutantii: o experienta de un deceniu in mutari mobila Cluj

De mai bine de 10 ani, societatea Mutantii se ocupa de problemele clientilor sai in domeniul mutarilor, timp in care si-a construit un nume pe piata de specialitate, respectiv un portofoliu bogat ce cuprinde peste 10.000 de relocari atat a domiciliilor, cat si sediilor de firme, cea mai buna carte de vizita a acesteia.

Compania asigura mutari mobila Cluj din si in acest judet la nivel national si international deopotriva, servicii prestate cu personal calificat si experimentat.

Mutari mobila Cluj: servicii si solutii la cheie!

Apeland la aceasta companie pentru mutari mobila Cluj, ai acces la un pachet de servicii complet, ce include de la impachetare si incarcare, pana la transport, descarcare si amplasarea pieselor de mobilier, obiectelor si altor bunuri in noul spatiu.

Impachetarea este prima si totodata o etapa esentiala in cadrul oricarei activitati de acest gen. In vederea unei protectii optime a bunurilor transportate, firma Mutantii asigura cutii de carton, clasicele folii cu bule de aer si alte materiale asemanatoare. O atentie deosebita este acordata obiectelor fragile, iar pe intreaga perioada in care dureaza transportul marfa clientului este asigurata.

Incarcarea si descarcarea mobilei este realizata de catre o echipa de profesionisti, care stiu sa manevreze orice tip de marfa, inclusiv piane, pianine, aparatura electrica etc. La destinatie, mobilierul este reasamblat (acolo unde este cazul) si plasat in locurile indicate de catre client.

Iar in ceea ce priveste transportul, societatea dispune de mijloace adecvate, autorizate pentru astfel de activitati, cu capacitati diferite in functie de cantitatea si tipul marfurilor. Aceasta iti pune la dispozitie nu doar servicii de calitate si solutii la cheie, ci si experienta sa de un deceniu pentru satisfacerea chiar si celor mai exigente cerinte si nevoi in domeniu.

Mutari mobila Cluj, mai simplu cu echipa Mutantii!

Acum este mult mai simplu sa te muti! Fie ca vorbim de schimbarea domiciliului sau relocarea sediului cu tot cu aparatura de birou, tot ce trebuie sa faci este sa contactezi echipa Mutantii. Un reprezentant se va deplasa la adresa specificata in vederea unei evaluari gratuite a bunurilor ce se doresc a fi mutate, iar pe baza acesteia vei primi si o oferta de pret.

Daca pretul oferit iti convine, stabilesti o programare iar in data si la ora stabilita de comun vei primi vizita „mutantilor”. Cum platesti? Cum iti este mai la indemana: in numerar sau prin banca, iar un avans se percepe doar pentru serviciile de mutari mobila Cluj in strainatate.

Reclame