FitnessPArtner Logo BlackjpgEsti curios care sunt noile trenduri in industria fitness pentru 2016? Tehnologia purtabila sau Wearable tech, antrenamentele HIIT, antrenamentele cu propria greutate, cat si instructorii personali au reusit sa castige tot mai multi adepti in acest an. Insa marea surpriza pentru 2016 este reprezentata de catre Connexus si Double Mega Rack cu ale lor studiouri de antrenamente personale si studiouri de clase de grup.

Fitness Trends: In 2016 trebuie sa te astepti la schimbari

In 2015 antrenamentele HIIT sau high intensity interval training, antrenamentele cu propria greutate si instructorii personali se aflau pe primele pozitii in topul preferintelor in materie de fitness. Anul acesta lucrurile s-au schimbat putin, iar pe prima pozitie se afla tehnologia purtabila.

Tehnologia purtabila sau Wearable tech si-a facut aparitia abia acum catva ani, insa a reusit sa-i cucereasca pe iubitorii de sport dependenti de a-si masura in permanenta si de a-si inregistra performanta fizica. Astfel, in aceasta categorie intra acele dispozitive ce contorizeaza activitatea fizica, cele ce masoara pulsul, ceasurile SMART si trackerele GPS, tesaturile inteligente, ochelarii SMART, o piata ce a atins incredibila suma de 6 miliarde de dolari.

Pe urmatoarele pozitii in industria fitnessului se afla:

  • Antrenamentele cu propria greutate;
  • Antrenamentele HIIT;
  • Antrenamentele de forta;
  • Antrenorii personali;
  • Fitnessul functional;
  • Programele de slabire;
  • Programele pentru varstnici;
  • Yoga

Connexus si Double Mega-Rack reprezinta punctul de atractie in 2016 pentru salile de fitness

Pe langa toate trendurile din industria fitness pentru acest an pe care deja le-am enumerat, mai trebuie sa mentionam alte 2 tendinte in voga: studiourile de antrenamente personale si studiourile de clase de grup.

Ei bine, daca vrei ca al tau club de fitness sa fie cel mai bun din oras va trebui fara doar si poate sa-ti dotezi sala cu studiouri de antrenamente personale si cu studiouri de clase de grup, astfel incat abonatii tai sa se poata antrena dupa propriile necesitati.

Studiourile de antrenamente personale sau stadiile individuale trebuie semnate de nume cu renume in acest domeniu, deoarece doar oferind calitate clientilor tai vei obtine rezultatele dorite. Studiourile de clase de grup trebuie sa le ofere posibilitatea clientilor de a se antrena cardio, de a face antrenamente de forta si flexibilitate, dar si de a se bucura de antrenamente virtuale.

Nu stii inspre ce studiouri sa te orientezi? Iti spune FitnessPartner, specialistul tau din Brasov: Connexus si Double Mega-Rack. Aceste 2 branduri vor deveni cu siguranta punctul de atractie al salii tale de fitness. Connexus Perimeter, Connexus Free, Connexus Exapansion, raft dublu si raft triplu de depozitare Connexus, In-Trinity si sistemul Double Mega-Rack sunt studiourile pe care FitnessPartner ti le propune. Toate aceste studiouri sunt optimizate si ofera posibilitatea unor antrenamente combinate. Se regleaza usor, sunt potrivite pentru antrenamentele personale sau pentru grupurile mici si sunt dotate cu fel si fel de accesorii pentru antrenamente complexe.

Vrei mai multe detalii despre studiourile pentru antrenamentele personale sau cele de grup de la Connexus sau Double Mega-Rack? FitnessPArtner iti ofera mai multe detalii si-ti ofera si posibilitatea de a le achizitiona acum foarte usor si rapid, totul la preturi excelente!