Cartonul , la fel ca si restul tipurilor de hartie, poate fi utilizat pentru diverse aplicatii, de la anunturi, invitatii, coperti, pana la creatii decorative. Magazinul online Biroticus va pune la dispozitie o gama variata de carton colorat, disponibil in mai multe variante. Astfel, puteti opta pentru carton color negru, carton colorat netedcarton colorat striat, dar si multe alte tipuri. In functie de model,acesta poate fi intrebuintat si pentru imprimare, acestea fiind compatibile cu imprimantele laser sau copiatoare.

De ce sa alegeti Biroticus? Aici gasiti tot ceea ce aveti nevoie in materie de rechizite, papetarie, birotica , dar si art & craft. Produsele sunt de calitate superioara, si pot fi utilizate la birou, la scoala, in atelierul de creatie sau oriunde sunt necesare. In cazul in care nu aveti timp sa mergeti prin magazine, Biroticus va ofera avantajul de a comanda produsele dorite online. Specialistii de aici va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare, solicitarile dumneavoastra fiind tratate cu profesionalism si mult interes.

Ce alte produse puteti comanda de aici? Printre ofertele magazinului Biroticus se afla etichetele autoadezive, hartia colorata, hartia pentru ambalare, hartie autocopiativa, hartie sugativa, role fax, instrumente de scrris si corectat, produse pentru arte plastice, home & deco etc. Pentru a descoperi si restul produselor, nu ezitati sa vizitati magazinul.

Carton colorat – avantaje si utilizari

Cartonul colorat este dur si rezistent, acesta fiind realizat din celuloza de cea mai buna calitate. Textura, grosimea si culorile pot varia de la model la model, astfel ca trebuie sa stiti exact ce produs se potriveste cerintelor dumneavoastra. La Biroticus puteti gasi carton colorat ideal pentru confectionarea felicitarilor, cartilor de vizita, diverselor aplicatii din artele plastice, origami, albume de arta si multe altele. De exemplu, acest tip de carton este o solutie excelenta pentru copiii ce au inclinatie spre domeniul artelor plastice.

Produsele pot fi utilizate in gradinite si scoli pentru confectionarea decoratiunilor, fiind cea mai simpla metoda de a dezvolta talentul copiilor, indemanarea si pasiunea pentru artele plastice. El poate fi utilizat si pentru diverse ilustratii, schite sau desene, in functie de textura, culoare si grosime. Puteti opta pentru o singur culoare, sau pentru combinatii diferite de nuante, pachetele disponibile fiind diversificate. Asadar, indiferent ca aveti nevoie de carton colorat pentru aplicatii specializate, sau doriti un carton de calitate pentru decoratiuni cat mai simple, aici gasiti tot ce va intereseaza.

Comanda carton colorat de la Biroticus!

Aveti nevoie de carton colorat? Magazinul online Biroticus va asteapta cu o gama vasta de carton in diferite nuante si texturi, spcial concepute pentru aplicatii variate. Benficiati de livrare rapida, preturi avantajoase, dar si calitate. In plus, comenzile se pot efectua online, ceea ce va ajuta sa economisiti timp mai mult pentru activitatile dumneavoastra preferate. Pentru detalii suplimentare, accesati www.biroticus.ro!