Nevoile de etichetare in centrele logistice si alte spatii industriale au obligat producatorii, intr-o anumita masura, sa vina cu idei si implicit produse noi pentru a le satisface cu succes. Printre aceste tipuri de produse se numara si asa-zisele etichete magnetice, cunoscute si sub denumirea de profile C.

Componenta etichete magnetice

Daca intrebuintarea si modalitatea de prindere pe suprafetele vizate reiesc chiar din denumire, in ceea ce priveste componenta aceste etichete sunt alcatuite din profile magnetice sub forma unor benzi acoperite cu folie PVC care astfel formeaza ca niste buzunare pentru introducerea etichetelor propriu-zise, ce constau in bucati de hartie taiate la aceeasi latime cu cea a benzii.

Benziile sunt disponibile cu o serie de valori in ceea ce priveste latimea, fiind taiate rapid si simplu cu foarfeca sau cutter-ul.

Utilizari etichete magnetice

Din punct de vedere al utilizarii, produsele au ca si intrebuintare principala etichetarea pe rafturi a marfurilor expuse, si implicit informarea potentialului cumparator cu privire la pretul de achizitie, denumirea produsului si alte date de interes. Etichetele pot fi folosite in orice spatiu comercial, cu conditia ca rafturile sa fie metalice.

Pe langa etichetare, aceste etichete magnetice sunt utile si in activitatile de organizare a actelor si documentelor din spatii precum birouri sau arhive. Aplicarea acestora pe sertarele metalice ofera informatii in legatura cu continutul fiecaruia in parte, gasirea ulterioara a hartiilor necesare fiind cu mult facilitata.

In depozite, magazine, centre logistice, centre de distributie si alte incaperi, pe sertare, rafturi, dulapuri sau alte piese de mobilier metalic, etichetele de acest gen sunt cea mai buna solutie pentru o serie larga de situatii, cerinte si nevoi.

Avantaje etichete magnetice

Facand abstractie de intrebuintarile si aplicabilitatea variata pe care le au, etichetele magnetice asigura si alte avantaje importante, cum ar fi:

– modalitate usoara de prindere, cu magnet, si implicit certitudinea ca etichetele nu se vor desprinde;

– posibilitatea de a fi mutate dintr-o parte in alta sau de actualizare a informatiilor prin simpla schimbare a hartiei din interior;

– protectie impotriva murdariei, umezelii si a stergerii informatiilor afisate datorita foliei din PVC;

– posibilitatea de utilizare atat in mediul interior, cat si in cel exterior;

– o varianta economica de etichetare prin prisma costurilor accesibile de achizitie.

Euromagnet, producator etichete magnetice

Specialist in domeniul magnetilor si lider pe piata de specialitate a produselor aferente, Euromagnet isi atrage clientii cu o oferta larga si bogata de articole, incepand de la magneti neodim disponibili cu mai multe forme care au o garantie de 5 ani, pana la folii, benzi, grile, cartuse, placi, jucarii si bineinteles, etichete magnetice. Cu un potofoliu impresionant de clienti si comenzi onorate la timp, Euromagnet este lider incontestabil in acest sector de activitate.

In materie de etichete magnetice, Euromagnet produce si comercializeaza modele cu latimea de 2, 3, 4, respect 5 cm disponibile sub forma de role cu lungimea de 1 metru. Preturile practicate sunt de producator, iar calitatea etichetelor, garantata! Descopera beneficiile colaborarii cu aceasta companie accesand pagina oficiala euromagnet.ro.

Reclame