hrana-uscata-pisici

Mica felina este un animal deosebit daca l-ai educat si i-ai ofert toata dragostea ta. La fel de importante sunt si conditiile de trai, mediul in care traieste si hrana pe care i-o dati.

Chiar daca pisica dumneavoastra va dori sa manace si sa guste orice mancati la masa, acest lucru nu ii face bine si trebuie sa va orientai spre ceva special pentru ea, spre hrana uscata pisici. Daca ii veti face o dieta cu hrana uscata pisici, atunci o sa ii asigurati un echilibru intre proteine, grasimi, vitamine si carbohidrati, adica o alimentatie sanatoasa.

Asigura un echilibru alimentar cu hrana uscata pisici

Hrana uscata pisici este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune metode de a hrani micile feline, insa trebuie sa acordam o importanta deosebita varstei, mediului in care traieste si chiar greutatii acesteia.

Alegeti hrana uscata pisici pentru juniori, adulti sau pentru seniori, in functie de varsta pe care o are pisica dumneavoastra. Pe de alta parte, trebie sa alegeti acest tip de hrana si in functie de mediul in care traieste. Pentru pisicile de apartament se recomanda hrana uscata pisici de tip indoor ce contin o serie de vegetale pe care doar o pisica in libertate, in mediul ei natural, le poate gasi.

Pentru o pisica sterilizata sau pentru una obeza orientati-va spre hrana uscata pisici speciala pentru ele, astfel incat sa le redati o stare de normalitate si de buna dispozitie.

O felina jucausa cu hrana uscata pisici

Pentru ca pisica dumneavoastra sa fie sanatoasa si mereu jucausa trebuie sa ii asigurati hrana uscata pisici de calitate, care sa imbine toti nutrientii necesari, indifernt de varsta. Un alt avantaj al tipului de hrana uscata pisici este legat de mentinerea sanatatii dentare a pisicilor.

Crochetele vor fi rontaite cu pofta de pisica si astfel i se vor curata si dintii si nu veti mai avea nevoie de alte produse speciale. Hrana uscata pisici va da energia necesara pisicii, cu toate acestea daca vedeti ca este predispusa la ingrasare, trebuie sa ii stabiliti portii, dupa cum este indicat pe ambalaj, pentru a ii tine greutatea sub control.

Alege hrana uscata pisici potrivita

In functie de varsta pisicii si celalalte conditii speciale precum rasa, greutatea si mediul in care traieste, pisica are nevoie de hrana uscata pisici de calitate – www.Novafood.ro . Pentru acest lucru putem alege intre mai multe clase de calitate ce sunt diferntiate de nutrienti, vitamine si proteinele ce le contin.

Hrana uscata pisici economica asigura un nivel minim de nutrienti pentru pisica ta, o poti alege in detrimentul hranei preparate acasa. Poti alege insa si o hrana uscata pisici premium ce este caractarizata ca fiind completa si echilibrata. De cealata parte, mai exista varianta de hrana uscata pisici super premium ce contine elemente atent selectionate si o calitate mai buna a proteinei.

Orice animal de companie are nevoie atat de afectiune cat si de o hrana echilibrata pentru a fi mereu iubitor si a avea energie pentru intreaga zi. Hrana uscata pisici ofera acest echilibru si trebuie aleasa cu atentie.

Reclame