Copilul dumneavoastra este talentat la balet si doriti sa il inscrieti la cea mai buna scoala de balet Bucuresti? Ati constatat ca fiicei dumneavoastra ii place foarte mult baletul si pentru a o ajuta sa isi puna talentul in valoare intentionati sa o inscrieti la o scoala de balet Bucuresti? Vreti ca fiu dumneavoastra sa isi poata urma propriul vis si pentru aceasta ii oferiti toata sustinerea si atentia dumneavoastra si de aceea, va ganditi la ce scoala de balet Bucuresti il puteti inscrie pentru a face performanta? Va recomandam sa va adresati scolii Odette Ballet School.

Odette Ballet School- performanta si eleganta

Aceasta scoala de balet Bucuresti a fost infiintata in urma cu 7 ani si are drept scop educarea prin dans si exprimarea libera prin intermediul dansului. Oferta propusa de aceasta scoala de balet Bucuresti cuprinde:

  • cursuri pentru adulti (nivel incepator, avansat sau performanta)
  • cursuri de balet si alte stiluri
  • terapie prin dans
  • coregrafie de eveniment

Cine este coregraful de la aceasta scoala de balet Bucuresti?

Coordonatorul si coregraful acestei scoli este Popescu Daniela Carmen, care se poate lauda cu o experienta de 28 de ani in domeniu. Aceasta a absolvit Scoala de Coregrafie din Cluj Napoca, Academia de Muzica “Gh. Dima”, din Cluj Napoca si este licentiata a Facultatii de Sociologie si Psihologie- Spiru Haret din Capitala.

Ce trebuie sa stiti despre scoala de balet Bucuresti, Odette?

Pasiunea, munca sustinuta, talentul si dragostea pentru arta constituie valorile de baza dupa care functioneaza aceasta scoala de balet Bucuresti. Aici vin copii de la varste foarte fragede dornici sa invete sa danseze, care isi formeaza noi prieteni, alaturi de care ajung sa castige numeroase concursuri din intreaga tara. Elevii sunt grupati in functie de rezultatele obtinute la un test care se sustine la inscriere; in functie de rezultatele de la proba de dans si de varsta, se formeaza grupa de incepatori, avansati si una dedicata celor care pot sa practice balet la nivel de performanta. Cursurile la aceasta scoala de balet Bucuresti au loc intr-o sala amenajata special, sub supravegherea profesoarei Popescu Daniela Carmen. Programul dupa care pot veni cursantii este unul flexibil, adaptat in mare parte in functie de activitatile elevilor si de orarul lor de la scoala, astfel, de luni pana vineri intre orele 12.00-20.00 si sambata, in intervalul orar 09.00-16.00.

Ce modalitati de contact aveti la dispozitie?

In cazul in care doriti sa stiti mai multe despre activitatea desfasurata la aceasta scoala de balet Bucuresti, va sugeram sa accesati site-ul odette-school.ro. Aici veti gasi inclusiv fotografii de la diverse competitii sau de la antrenamentele elevilor. Pentru alte informatii puteti suna la numarul de telefon 0745.577.991 sau puteti trimite un e-mail la adresa danielacarmenp@gmail.com. Puteti merge, daca doriti, la sediul acestei scoli, care afla situata in sectorul 5, pe strada Pericle Gheorghiu, nr 45. Alegeti intotdeauna ceea ce este mai bun pentru copiii dumneavoastra si tineti cont de talentele si aptitudinile lor; ajutati-i sa isi implineasca visele, sustinandu-i mereu. Odette Ballet School va asteapta cu mare drag.

Reclame