Fiecare persoana ajunge sa faca, in medie, intr-o zi, intre 5000-10.000 de pasi. De aceea, incaltamintea joaca un rol important pentru fiecare pas facut. Fie ca purtam pantof cu toc sau fara, adidas sau gheata, piciorului ii trebuie spatiu de mobilitate si confort pentru a nu ajunge mai tarziu sa avem probleme ortopedice. Daca avem un job solicitant, in care petrecutul orelor de lucru se face in picioare, atunci indicat si recomandat de specialisti este sabotul medical sau sabotul spital.

Avantajele unor saboti spital

Sabotii spital sau sabotii medicinali ofera suficient de multe beneficii pentru a ii alege si a ii purta la locul de munca. O pereche de saboti spital nu trebuie sa lipseasca persoanelor care lucreaza in domeniul medical si nu numai. Acestea pot fi purtate si de persoanele care lucreaza in industria alimentara sau in domeniul farmaceutic, sau in oricare domeniu unde este permisa purtarea de astfel de incaltaminte.

Care sunt avantajele purtarii unor saboti spital? Avantajele acestor saboti spital sunt legate de sanatate si confort.

  • Oferea mobilitate
  • Ofera suport flexibil si confortabil
  • Amelioreaza durererea de picioare
  • Ai parte de comoditate la locul de munca
  • Circulatia sangelui este imbunatatita datorita aerisirii corespunzatoare a piciorului
  • Corecteaza problemele de natura ortopedica

Durerea si oboseala picioarelor sunt greu de suportat la sfarsitul zilei?

La sfarsitul zilei, dupa o zi aglomerata si plina de activitati, oboseala se resimte atat la nivelul psihic, cat si fizic, aparand senzatia de picioare obosite si grele. Care este cauza picioarelor obosite? Principalul motiv este acela ca petrecem multe ore in picioare iar incaltamintea pe care o purtam este stramta si nu ofera suficient spatiu piciorului sa se miste.

Exista incaltaminte special creata care sa ofere un suport bun picioarelor, atat in timpul statului pe loc cat si in timpul mersului. Multe persoane au o circulatia a sangelui deficitara, fluxul sanguin din zona aceasta fiind intrerupt de incaltamintea stramta si incomoda. Datorita noilor saboti spital, care au design comod si recomandat pentru ameliorarea acestor probleme, puteti scapa de aceste probleme. Sabotul se adapteaza la forma piciorului si ofera suficient spatiu atat pentru calcai cat si degetele picioarelor.

Sabotii spital ofera un suport corespunzator si comod, astfel incat, cele 8 ore petrecute la locul de munca vor pasi usor de repede si fara disconfort. Talpa sabotului spital are forma ergonomica iar materialul suportului este moale si flexibil, potrivit pentru forma piciorului. A purta o pereche de incaltaminte care sa nu ofere acest tip de suport si care sunt rigizi si stramti, inseamna aparitia unor probleme ortopedice precum fascita plantara sau alte deficiente locomotorii.

Daca job-ul iti permite, atunci achizitioneaza-ti o incaltaminte comoda si flexibila, si evita pe cat posibil, daca esti femeie, sa porti prea mult tocuri. Recomandarea medicilor ortopedici este purtarea sabotilor spital, care bifeaza toate conditiile si caracteristicile unor incaltaminte comode. Mabo Invest ofera o gama variata de astfel de saboti spital din piele natural de bovina cu bareta sau fara.

Reclame