pistol-cu-glont-baikal-mp-viking-446-cal-9x19-mmAi grija de tine si de familie! Pentru a fi in siguranta tot timpul, atat acasa, cat si in masina sau in excursie, firma Rentarm iti recomanda sa alegi arme de aparare. In functie de situatie, le poti inchiria sau cumpara.

Alege arme de aparare pentru siguranta ta!

Situatiile pe care le vezi prin filme, cu familii plecate in concediu si atacate de diverse persoane, sunt, in majoritatea cazurilor, inspirate din realitate. Indiferent in ce zona a tarii locuiesti sau vrei sa mergi in vacanta, este bine sa fii precaut. Alege arme de aparare de la Rentarm!

O excursie cu familia la munte presupune expunerea la niste pericole. Este demn de toata lauda demersul de a urca cel mai inalt varf dintr-o regiune, sa spunem. In acelasi timp insa, trebuie sa fii pregatit pentru o multime de situatii. Poti fi atacat de animale salbatice, poate aparea un conflict intre tine si alt grup de excursionisti, poti fi agresat fara nici o vina etc. Pentru asemenea situatii, dar si pentru atunci cand efectiv stai acasa, Rentarm iti recomanda arme de aparare.

Nu trebuie sa fii mare luptator ca sa o folosesti, ci sa-i inveti mecanismul si, bineinteles, sa ai grija ca ea sa nu fie depozitata la indemana oricui. Intotdeauna trebuie sa fie asezata in cutia speciala si sa aiba conditii adecvate de pastrare, pentru a nu se descarca accidental.

Daca ai auzit ca s-au dat spargeri prin oras, ca multe persoane s-au trezi cu hoti in casa, e bine sa-ti iei masuri de precautie. Rentarm iti ofera arme de aparare la preturi avantajoase. In functie de preferinte, le poti inchiria sau le poti achizitiona.

Despre Rentarm

Firma Rentarm exista de 7 ani pe piata autohtona a armelor si munitiilor letale si neletale, obiectul de activitate constand in inchirierea, comercializarea, importul si exportul acestora. Promptitudinea si profesionalismul cu care aceasta firma isi trateaza clientii se observa in fiecare colaborare incheiata, portofoliul de activitati marindu-se in mod constant. Prima data cand calci pragul magazinului Rentarm, esti preluat de un angajat si ti se ofera consultanta de specialitate. In functie de conditiile si necesitatile tale, esti indrumat fie spre inchiriere de arme de aparare, fie spre achizitionarea lor. Spre exemplu, daca primesti amenintari de tot felul si nu stii de la cine provin, pana cand organele abilitate il vor prinde pe faptas, e bine sa inchiriezi arme de aparare. In schimb, daca te afli intr-un program de protectie a martorilor, e mai bine sa le cumperi.

Bineinteles, poti comanda un produs si direct de acasa, caz in care acesta ti se va livra la o adresa specificata.

Bine de stiut: la Rentarm se pune accent atat pe siguranta, cat si pe confidentialitate, astfel ca, daca nu spui chiar tu ca detii arme de aparare, nimeni nu va sti acest lucru!

Ia-ti toate masurile de siguranta pentru tine si familia ta! Indiferent ca stai acasa sau mergi in vacanta, se recomanda sa ai mereu la indemana arme de aparare. Profita de oferta Rentarm si obtine una! Pentru mai multe detalii si comenzi suna la numerele de telefon 0721.201.933 si 0212.220.393. Daca doresti sa vezi mai multe produse, mergi la sediul firmei, aflat pe bd. Ing. Gheorghe Duca, nr. 26, Sector 1, Bucuresti. Programul magazinului este de luni pana vineri, in intervalul 10:00-18:00.