Acoperisurile nu dureaza o vesnicie, din pacate. Ele se deterioreaza din cauza conditiilor meteo, sunt distruse de ploi, vant, zapezi, razele soarelui prea puternice. Dar cu totii stim ca acoperisurile pot fi inlocuite. Problema este cu ce le inlocuim, care este cel mai bun material de pe piata la momentul actual pentru renovarea acoperisurilor? Tigla metalica ocupa un loc fruntas in topul materialelor utilizate la renovarea sau proiectarea acoperisurilor, pentru ca are o durata de viata indelungata, este dura, rezista in conditii meteo nefavorabile, si ajuta chiar la mentinerea une temperaturi optime in locuinta. Potrivita atat pentru locuintele noi, cat si pentru cele aflate in renovare, tigla metalica din oferta companiei Tacone este alegerea corecta din punct de vedere al raportului calitate-pret!

Tacone – furnizor profesional de tigla metalica

Compania Tacone este alcatuita dintr-o echipa de profesionisti, care stau la dispozitia clientilor cu solutii personalizate dar si consiliere gratuita in vederea alegerii celor mai bune variante pentru locuintele lor. Tacone ofera tuturor celor interesati tigla metalica de ultima generatie, fabricata de catre firma Pruszynski, care reuseste sa imbine clasicul cu proprietatile estetice moderne. Mai mult decat atat, tigla metalica comercializata de societatea Tacone este rezistent la radiatii UV, la coroziune, si este usor de prelucrat, iar gama de culori este foarte variata – rosu, maro, coral, visiniu, caramiziu, verde, negru, albastru.

Tigla metalica este usoara, rezista foarte bine in timp, are un aspect placut si un pret accesibil. In plus, este foarte usor de montat datorita sistemului de prindere eficient ce permite amplasarea acesteia pe sarpante cu capacitati portante mici. Cu alte cuvinte, vor fi costuri mai mici pentru structura de rezistenta a cladirii. Tigla metalica poate fi fixata cu suruburi autofiletante, rezultand un grad de etanseitate ridicat. O tigla metalica montata corect pe acoperis poate depasi o durata de viata de 50 de ani, datorita calitatii sale.

Achizitionati tigla metalica de la Tacone si nu veti regreta!

Inca din anul 1992, compania Tacone pune la dispozitia clientilor sai sisteme de acoperis metalic, tigla metalica dar si serviciile aferente de montaj si consiliere. Tacone stie mai bine ceea ce se potriveste casei dvs., iar profesionistii acestei companii ofera garantii pentru tigla metalica, dar si pentru lucrarea terminata. Montata rapid si cu un minim de scule necesare, tigla metalica devine solutia mileniului III in ceea ce priveste amenajarea locuintelor. Cu o oferta de culori foarte bogata si variata, tigla metalica comercializata de compania Tacone va poate colora casa in cel mai inedit mod posibil! Alegeti tigla metalica si nu va trebui sa va mai faceti griji in privinta schimbarii acesteia sau repararii acoperisului o perioada indelungata! Tacone este partenerul de care aveti nevoie atunci cand nu gasiti un raspuns adecvat la problemele dvs.!