sapa-mecanizata-constanta

Constructia unei case va incepe intotdeauna cu realizarea unei fundatii, sapa avand rolul nivelarii si pe acela de a egaliza suprafata care sta chiar la baza pardoselii ce se afla intr-un imobil.

Aceasta are in vedere un strat care e din mortar si ciment, strat ce se va aplica in mod direct pe stratul de suport sau pe un alt strat care este intermediar.

De regula, in mod obisnuit , o sapa are o grosime care e cuprinsa intre 4 pana la 8 cm aceasta variind in  functie de orice proiect. Pentru ca exista multe tipuri de astfel de sape, specialistii in domeniul sapelor mecanizate din Constanta dar nu numai de aici ci din intreaga tara, pun la dispozitia clientilor lor diverse tehnic mecanizate de turnare ele fiind cu mult mai avantajoase in comparatie cu metoda clasica.

In concluzie se poate apela la serviciile acordate de catre specialistii in domeniul sapelor mecanizate Constanta si pot beneficia de o calitate superioara, insa intr-un timp mult mai scurt de executie, asta  datorita tehnologiei din dotare, moderne. Experienta cat si vasta pe care o are personalul ce este bine instruit au stat intotdeauna la baza reusitei fiecarei lucrari, indiferent care este complexitatea ei.

Procesul aplicarii sapei mecanizate

Pentru realizarea sapelor mecanizate in Constanta, se realizeaza in primul rand mortarul care va avea in component ciment, nispip si apa , acestea fiind turnate in utilajele speciale care le va omogeniza.

Dupa ce acesta este preparat, sapa se va toarna pe un suport. Va urma apoi intinderea, cat si nivelarea, urmata se uniformizarea mecanizata facuta asupra stratului preparat de mortar.

Inainte de a fi aplicat acest strat, e de retinut faptul ca stratul de suport trebuie sa fie curat si pentru acest lucru, specialistii vor indeparta praful ori vor amorsa suprafata respectiva.

Sapa trebuie lasata apoi sa se usuce natural, fara aplicarea metodelor prin care sa fie cumva fortata uscarea, acestea nefiind sub nici o forma recomandate. In cazul turnarii la exterior, orice sapa trebuie sa fie protejata de actiunea soarelui, deoarece o uscare brusca datorita soarelui si caldurii, poate sa duce la aparitia unor fisurilor.

Compozitia pe care o are mortarul variaza dupa tipul pardoselii, de aceea si tarifele practicate de firmele care executa sape mecanizate in Constanta si in judetele limitrofe, difera in cazul proiectelor executate. Pentru detalii mai multe, clientii sunt rugati ca in orice moment sa ii contacteze pe specialisti, inclusv prin intermediul site-urilor de tipul www.paunyxconstruct.ro.

Utilajele folosite pentru executia sapelor

Unul dintre utilaje este denumit in termeni de specialitate – Transmat 27.45. Acesta este un echipament special pentru pompat si pentru amestecatul sapelor, are  motor diesel si se utilizeaza si pentru aplicarea si injectia pe care o au mortarele traditionale, ce sunt preamestecate, sunt izolatoare si deasemenea cementoase, si pentru aplicarea sapelor autonivelante. Acest utilaj are implimentat si un compresor care are 6 atm si o productivitate care ajunge la 4500 L/min. Paletele folosite la amesteacare dar si suprafata interioara pe care o are rezervorul se construiesc din niste materiale care vor fi intotdeauna rezistente la uzura.