carucioare-3-in-1

Deoarece au un design placut, orice carucioare 3 in 1 comercializate de firmele de profil, permit o  pozitionare a celui mic atat cu fata spre parinte, dar si cu spatele. Tipul acesta de carucior are in dotarea lui un landou transformabil in majoritatea cazurilor in unul care e de tip sport, ce are cosulet auto si geanta sau husa. Pentru a putea avea copilul pozitie confortabila, orice spatar al caruciorului poate fi reglat in numeroase pozitii in cazul caruciorelor, inclusiv in cazul unui carucior sport.

Dintre caracteristicile pe care le are un carucior 3 in 1 se pot mentiona in primul rand ca sunt formate din landou transformabil, sport in mare parte, avand geanta pentru carucior, cosulet auto, si o husa folosita la carucior. In acelasi timp, carucioarele acestea dispun de cadru din aluminiu si maner reversibil, care poate fi reglat inclusiv pe inaltime.

Un astfel de carucior are spatarul reglabil in diferite pozitii insa si o copertina care e pliabila.

Sistemul detine sistem de siguranta care e format din niste centuri avand prindere in cate cinci puncte si deasemenea pentru umeri, cat si de protectii moi.

Este inclus intre accesorii si un cos de cumparaturi care e spatios si o bara detasabila foarte utila in scopul de a proteja. Caruciorul are in acelasi timp si rotile care sunt frontale si pivotante, avand rolul de blocare al unui astfel de carucior, de cate ori e necesar. Rotile caruciorului care sunt in spate,  sunt deasemenea dotate si cu frana iar un carucior 3 in 1 are inclusiv suspensii ce pot atenua orice socuri apar in timpul deplasarilor.

Caruciorul  de acest tip are si un suport reglabil al picioarelor, husele din dotarea lui fiind lavabile cat si atunci cand e nevoie, detasabile.

Alt tip al acestui carucior 3 in 1, este considerat a fi util deoarece el include si o parte sport, un scaun pentru auto, un landou, si o geanta care e utilizata de catre mamici.

Studiile medicale arata faptul ca aceste plimbari cu cei mici,  aduc o contributie benefica in privinta dezvoltarii fizice a copilului, din acest motiv e indicat ca toti parintii sa isi doreasca si sa achizitioneze  un astfel de carucior tip trei in unu daca doresc sa poata, cu ajutorul lui sa ii scoata pe cei mici in parc, la plimbare, inca din primele zile sau saptamani din viata lor.

Datorita structurii acestor caruciore 3 in 1, ele pot fi utilizate atat pentru nou nascuti cat si de catre copii, pana ce acestea implinesc varsta de 3 ani.

Dintre principalele caracteristici ale acestui tip de carucior, poate fi mentionat inclusiv faptul ca ele sunt formate din landou si dintr-un cos auto care ofera atat stabilitate in timpul deplasarii, asta  datorita cadrului din aluminiu din dotare.

Pentru a fi usor de manevrat, un carucior de acest fel, dispune de maner reglabil in ceea ce priveste inaltimea.

Spatarul acestuia poate sa fie reglat in pozitii diverse si spatarul deasemenea poate sa fie, atunci cand se doreste, rabatat.

Detalii pe www.magazinul-mamicilor.ro.

Reclame