Constructii civile Baia Mare sunt cladiri de locuit, cladiri pentru educatie, cladiri social-culturale sau cladiri pentru sanatate, pe scurt este vorba despre acele cladiri care adapostesc oamenii si activitatile omenesti de intemperiile atmosferice, cum ar fi vantul, gerul, ploaia, viscolul sau arsita, facand astfel posibila adaptarea la mediul geografic. In aceste conditii este clar ca va trebui acorata o mare atentie ridicarii acestor constructii, angajand in acest scop doar echipe de profesionisti cu foarte multi ani de experienta in domeniu si cu un portofoliu de clienti impresionant.

Cine se ocupa de constructii civile Baia Mare?

Este drept ca in ziua de astazi intalnesti fel si fel de mesteri si de companii care se ocupa de constructii civile Baia Mare, insa tu ai nevoie de niste specialisti pe care sa te poti baza, in care sa ai incredere si care sa-ti faca treaba buna. Cine sunt acesti specialisti? Recomandarea noastra este echipa Sepultura Impex.

Sepultura Impex s-a infiintata in 1998, deci are o experienta de aproape 20 de ani in campul muncii, in Baia Mare fiind inregistrata la Registrul Comertului Maramures. Gama de servicii si de lucrari pe care le-a prestat in acesti ani este complexa, variata si mai ales calitativa, nu exista niciun client care sa se poata plange de lucrarea prestata.

Echipa Sepultura Impex este alcatuita din 85 de profesionisti – dulgheri, zidari, finisori, sudori, lacatusi, instalatori, ingineri si multi, multi altii – care au abilitati si responsabilitati specifice, astfel incat o constructie civila nu numai sa fie terminata repede, dar sa fie facuta si ca la carte. In plus, Sepultura Impex are si logistica necesara, adica utilaje performante si instrumente de ultima generatie. Specialistii sunt autorizati, iar echipa este deschisa la comunicare, asculta si respecta indicatiile clientului pentru ca totul sa iasa exact asa cum isi doreste acesta.

 

Constructii civile Baia Mare. Casele Sepultura Impex au un grad inalt de finisare

Atunci cand spui constructii civile Baia Mare, spui de fapt case, iar Sepultura Impex este echipa potrivita in a-ti realiza casa visurilor tale. Finisajele sunt de exceptie, dar nu numai. De la turnarea fundatiei pana la realizarea structurii de rezistenta, arhitectura, instalatii, amenajari interioare si finisaje, echipa Sepultura Impex se descurca de minune. Cele 2 decenii de experienta se vad din plin, iar atentia acordata detaliilor este o caracteristica intregii echipe.

Intotdeauna se intocmeste un proiect care se respecta cu grija, dar se iau in calcul si indicatiile clientului pentru ca instalatiile, finisajele interioare si exterioare, cat si amenajarea curtii sa se faca ca la carte.

Vrei sa cunosti cativa clienti Sepultura Impex care au apelat la serviciile de construcii? Amintim de complexul sportiv din oras, un adevarat paradis de relaxare, Vali Conf, atelier de croitorie modern, dar si executii de case moderne sau birouri notariale.

Pentru informatii legate de constructii civile Baia Mare, cat si constructii industriale Baia Mare cu Sepultura Impex, ia legatura cu echipa firmei, stabileste detaliile, comunica exact ce-ti doresti, stabiliti pretul si apucati-va de treaba, toate serviciile fiindu-ti oferite la  un pret accesibil si corect!

Reclame