imprumuturi-online

Cel mai probabil nu vati gandit niciodata ca ati putea face un imprumut de bani din fata calculatorului. De la banci nu puteti asa usor dar apeland la un IFN puteti sa faceti cererea de imprumut chiar si de acasa. Cum procedam? Nu trebuie decat sa completati un formular care va va lua 10 minute si in cel mai scurt timp va vom anunta daca va este aprobat imprumutul. Aceste imprumuturi online sunt un nou mod de a va face viata mai usoara, economisind din banii si timpul dumneavoastra.

De ce sa apelati la imprumuri online?

Noi cei de la Concordia Capital dorim sa venim in ajutorul dumneavaostra. Nu suntem o banca dar nici nu inseamna ca nu puteti avea incredere in noi. Noi suntem un IFN , adica o institutie financiara nebancara autorizata de catre B.N.R.. Noi am ajuns la concluzia ca bancile au foarte multe pretentii de la oameni cand vine vorba de un imprumut. Ne gandim ca in ziua de azi tot mai putina lume are dreptul la un imprumut de la banca si dorim sa sarim in ajutor.

Cum procedati cand doriti sa faceti imprumuturi online? Doar completati formularul cu datele dumneavoastra personale, suma de bani pe care o doriti si perioada de restituire. Aplicand online aveti cele mai bune sanse sa primit un raspuns in doar cateva ore.

Unul dintre criteriile pe care le cautam la dumneavoastra pentru a va aproba imprumutul este sa aveti un venit stabil, varsta minima de 18 ani sau chiar pana la 24 de ani si cetatenie si rezidenta in Romania. Nu cerem mai mult si chiar daca aveti imprumuturi efectuate la alte banci noi va vom gasi solutia potrivita.

Dorim sa avem o relatie complet transparetna cu clientii nostrii si va rugam sa nu ezitati sa ne puneti mai multe intrebari intrand pe www.concordialcapital.ro si cautand date de contact. Sa intri in posesia unei sume de bani nu a fost niciodata mai simplu iar noi dorim sa ne extindem tot mai mult experienta prin dumneavoatra.

Mereu vor exista zile mai proaste in viata dumneavaostra cand veti avea nevoie urgent de o anumita suma de bani. Stim cu totii ca economia este din ce in ce mai proasta dar nu trebuie sa ramaneti descurajat. De asemenea venim si in ajutorul pensionarilor de pana la 75 de ani. Valoarea acestor credite este de pana la 5000 de lei si aprobarea se face rapid, in 48 de ore.

De cele mai multe ori un imprumut rapid poate fi acordat online sau telefonic deci nu aveti de ce sa nu incercati. Va stam la dispozitie pentru recomandari si alte informatii si asteptam s ava faceti primul imprumut online.

Concordia Capital va ofera cele mai eficiente modalitati de a solicita imprumuturi

Oferim imprumuturi persoane fizice dar si juridice si imprumuturi de nevoi personale. Nu trebuie sa justificati scopul realizarii de imprumuturi online, noi va vom aloca banii si dumneavoastra va puteti indeplini dorintele si proiectele la care poate ati visat de multi ani, finanantarea studiilor sau vacante cu familia. Politica de returnare a banilor este diferita la fiecare IFN in parte. Unele accepta doar rambursarea integrala a platii(suma plus dobanda) altele in rate fixe, dar aceste lucruri le stabilim cu dumneavoatra in momentul in care apelati la noi.

Anunțuri